Back to top

Marko Divković: Szeretnénk visszavágni

Publikálva: 2021, február 19 - 17:06
„Szívesen emlékszem vissza a professzionális pályafutásom első góljára, de már előre tekintek és bízom benne, hogy vasárnap ismét sikerül betalálnom a Zsolna ellen.” Marko Divković százszázalékosan felkészült és eltökélt a sérülését követően.
Marko Divković: Szeretnénk visszavágni

Marko, vasárnap a tabella második és harmadik helyezettje csap össze a MOL Arénában. Milyen mérkőzésre számítasz a Zsolna ellen?
„Nehézre, mert az ellenfél fiatal együttes, amely szeret és tud is szépen és támadó szellemben futballozni. Viszont felkészültek vagyunk, az edzői stáb aprólékos elemzést készített számunkra róluk. Zsolnán szenvedtük el szezonbeli első vereségünket, amiért szeretnénk nekik visszavágni. Többször is megnéztük az őszi meccset, amelyen sok hibát követtünk el. Ez azonban már a múlt, jelenleg a vasárnapra készülünk – bízom benne, hogy alaposabban, mint akkor, ősszel. Győzni szeretnénk.”

Az elmúlt hetek során izomsérüléssel küzdöttél. Hogyan érzed magad most?
„Nagyjából két hete sérültem meg az egyik edzésen. Egy rossz mozdulatot tettem, éreztem, ahogy megfeszül az izmom, de már teljes erőbedobással edzek. Százszázalékig felkészülten várom a Zsolna elleni összecsapást.”

2017 augusztusában a negyedik mérkőzéseden pont a Zsolna ellen szerezted meg az első gólodat a Fortuna Ligában…
„Szívesen emlékszem vissza erre, hiszen ez volt professzionális pályafutásom első találata. Ez egy szép emlék, de előre tekintek és bízom benne, hogy vasárnap ismét betalálok ellenük.”

Azóta már 21 gól és 96 rajt áll a neved mellett a honi élvonalban, így lassan közelítesz a százas határhoz. Figyeled az erre vonatkozó statisztikákat?
„Igen és nagyon büszke vagyok erre a számra. Hálás vagyok a klubnak az esélyért, amit kaptam és remélhetőleg még sok meccsen viselhetem a DAC mezét.” 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Marko Divković, DAC