Back to top

Marko Divković: Jó hangulatban készülhetünk a Slovanra

Publikálva: 2020, október 19 - 12:45
Gólt lőtt és kiharcolt egy tizenegyest. A fiatal horvát támadó volt a szombati mérkőzés hőse, nem csoda, hogy a Šport napilap is a találkozó legjobbjának titulálta.
Marko Divković: Jó hangulatban készülhetünk a Slovanra

„Nagymihályban minden mérkőzés nehéz, ezúttal a nagyon felázott talaj sem kedvezett nekünk. Jól kezdtünk, mi irányítottunk, és gyorsan vezetést is szereztünk. A második félidő elejét viszont nem sikerült jól elkapnunk, az ellenfél ki is egyenlített. Ezt követően azonban megmutattuk a csapat erejét és még háromszor betaláltunk” – értékelte röviden a szombati Nagymihály-DAC (2:4) találkozót Marko Divković, az első találatunk szerzője.

A Fortuna Liga eddigi tíz fordulójában 33 gólt lőtt a DAC, ennek majdnem a felét (16-ot) Kalmár és Divković. Csapatkapitányunk kilenc találattal vezeti a góllövőlistát, Divković pedig héttel mindjárt mögötte következik. „A gólomnál a szélről törtem be a tizenhatosba. Megkerültem az ellenfelemet, és a csapattársaim helyezkedését figyeltem, de úgy láttam, senki sem üres. Ezért a lövést választottam, a rövidsarokra céloztam és örülök, hogy sikerült betalálnom. Természetesen, a gólomnál sokkal fontosabb a csapat sikere, így jó hangulatban készülhetünk a Slovanra.”

A szombati győzelemnek köszönhetően a sárga-kékek továbbra is vezetik a bajnokságot, két ponttal a pozsonyi Slovan előtt. Vasárnap épp a bajnoki címvédő látogat a MOL Arénába. „Mindegyik találkozó fontos, de a vasárnapi egy igazi rangadó lesz. Mindenképpen le akarjuk győzni a Slovant, hiszen szeretnénk megőrizni helyünket a tabella élén. Azt gondolom, ha az égszínkékek ellen is képesek leszünk a saját játékunkat nyújtani, akkor annak meglesz az eredménye” – mondta az ősz slágermérkőzéséről a 21 éves horvát támadó.

forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Marko Divković