Back to top

A marketing lehetőségeiről

Publikálva: 2016, május 6 - 13:35
Május 5-én, a dunaszerdahelyi az Üzleti és Tájékoztatási Központban rendezték meg az „Irány a Világ” On-line vagy Off-line marketing az IT jövője című konferenciát, amelyet a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és a Magyar-Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara szervezett.
A marketing lehetőségeiről

A szakmai rendezvény elején Dr. Varga Tibor, Magyarország pozsonyi nagykövetségének külgazdasági attaséja üdvözölte a jelenlévőket, majd a város nevében Dr. Horváth Zoltán alpolgármester köszöntötte az érdeklődő közönséget.

A folytatásban a külgazdasági atasé mutatta be a pozsonyi kereskedelmi és információs iroda tevékenységét és azokat a lehetőséget, amelyben segíteni tudják a szlovákiai és magyarországi vállalkozók gazdasági együttműködésének elmélyülését. Őt Dunaszerdahely város alpolgármestere követte, aki egyben a városi médiát kezelő Perfects, rt. elnöke is. Éppen ennek megújulását mutatta be, amelynek része volt a Dunaszerdahelyi Hírnök tartalmi és formai frissítése és a dunaszerdahelyi.sk januári elindulása is. Horváth Zoltán kiemelte, további céljuk a DSTV műsoridejének kibővítése és a rendezvényszervezési tevékenység elindítása is.

Bödök Károly, a Magyar nemzeti kereskedőház kft. tevékenységét hozta közelebb, kitérve a vállalkozóknak nyújtott szolgáltatásokra. Majd Pénzes Anikó az Oxigén Médiacsoportot és Nyerges Csaba, a Kisalföld napilapot mutatta be, mindketten ismertették mitől is lehet sikeres Magyarországon egy regionális médiacsoport. A konferencia második részében Poór Dénes a modern médiakommunikáció eszközeiről tartott előadást, annak költségeit is összehasonlítva, Néveri Varagya Szilvia pedig a reklámfelületek lehetőségeit vázolta. Az utolsó előadáson Őry Péter, a Pro Civis vezetője mutatta be a torvenytar.sk oldalt, amely lehetőséget kínál a szlovák törvények egy részét magyar fordításban olvasni. Őry kitért arra is, milyen nagy lehetőséget rejt magában a felvidéki magyarság anyanyelven történő megszólítása piaci szempontból.

A konferencia végén még a gazdasag.sk és a dunaszerdahelyi.sk oldal is bemutatásra került.

Képgalériánkat ITT tekinthetik meg.

Ezt már olvasta?