Back to top

Már lehet jelentkezni a Nemzeti Vágtára induló ingyenes buszra!

Publikálva: 2017, augusztus 30 - 09:38
Szeptember 15-17. között a budapesti Hősök tere ismét a Nemzeti Vágta helyszínévé válik. Idén a Felvidéki Vágtának köszönhetően ismét lesz dunaszerdahelyi résztvevő is.

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal az elmúlt évekhez hasonlóan ingyenes buszt indít szeptember 16-án, szombaton, a Nemzeti Vágta helyszínére, hogy városunk polgárai biztathassák lovasunkat a versenyben.Jelentkezni a 031/590 39 41-es telefonszámon vagy a primator [at] dunstreda.eu e-mail-címen lehet 2017. szeptember 10-ig. A felvidékiek Dunaszerdahely, Naszvad, Érsekújvár és Tallós lovasáért izgulhatnak a Hősök terén.

A programsorozat a magyar fővárosban délben kezdődik, a megnyitó után az előfutamokra kerül sor. Amennyiben városunk képviselője az elődöntőből továbbjut, akkor vasárnap is versenybe száll, ebben az esetben másnap is indulna busz. A tervezett indulás Dunaszerdahelyen reggel nyolc órakor lesz a Városháza épületétől, visszafelé pedig Budapestről este hét órakor. A jelentkezésről a későbbiekben értesítjük olvasóinkat.

Magára a Nemzeti Vágtára az érdeklődők a www.vagta.hu honlapon keresztül vásárolhatnak jegyeket.

Ezt már olvasta?

Cookies