Back to top

Május 6-tól csak az új matricás kukákat ürítik ki

Publikálva: 2024, április 8 - 11:04
A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal értesíti a lakosságot, hogy a hivatal munkatársai már kiküldték a családi házas övezetben lakók számára szánt, 120 literes, kevert, kommunális hulladéktárolókra ragasztandó zöld színű matricákat, melyek az idei, a 2024-es évre vonatkoznak.
Május 6-tól csak az új matricás kukákat ürítik ki

A hivatal egyúttal felhívja a figyelmet, hogy 2024. május 6. napjától (hétfőtől) csak azokat a 120 literes hulladéktárolókat ürítik ki a szemételszállítók, amelyeken már az új (2024-es) zöld színű matrica található. Ezért kiemelten kérik a lakosokat, hogy mindenki gondoskodjon róla, hogy a saját kukája megfeleljen az előírt jelzésnek.

Azon lakóink, akik valamilyen oknál fogva (pl. a szemételszállításra való bejelentkezés elmulasztása okán vagy más probléma esetén) még nem kapták meg a matricát, jelezhetik azt ügyfélfogadási időben a városi hivatal munkatársainak, és rendezhetik az elmaradást.

Fontos, hogy mindenki rendelkezzen a megfelelő matricával, hiszen ez segíti a szemételszállítók munkáját és a szemétkezelést is hatékonyabbá teszi.

A lakosok közreműködését és együttműködését köszöni a hivatal.

dunstreda.sk

Ezt már olvasta?

Cookies