Back to top

Május 1-től hétvégenként és ünnepnapokon újra közlekedik a biciklibusz

Publikálva: 2024, április 13 - 07:13
Idén is vegyék igénybe a ciklobusz szolgáltatását, fogják kerékpárjukat és utazzanak el Csallóköz csendez vizeihez. A népszerű kerékpárbusz 2024. május 1. és szeptember 15. között minden hétvégén és ünnepnapokon Dunaszerdahelytől Bősig közlekedik .
Május 1-től hétvégenként és ünnepnapokon újra közlekedik a biciklibusz

A biciklibusszal fél-, de akár egésznapos kirándulást is szervezhetnek a gyermekes családok, csoportok vagy aktív kerékpárosok. Ez egy kiváló lehetőség Csallóköz természeti világának megismerésére és arra is, hogy teljesítményükért finomságokkal jutalmazzák meg magukat a helyi csárdákban.

A 001a sz. kerékpárúton lehetőség nyílik a békés természet és a Duna-ártéri Természetvédelmi Területek vadon élő madarainak megcsodálására. A hosszú távú biciklitúrák kedvelői, akik széllel szemben szeretnének versenyezni a Duna körül, például az EV – 6 EuroVelo 6 nemzetközi kerékpáros útvonalon, sem fognak csalódni.

Javasoljuk továbbá, hogy látogassák meg a bősi vízierőmű új információs központját, ahol érdekes tényeket tudhatnak meg erről az építményről. Az új információs központban sok különböző technológia, interaktív panel és virtuális valóság található meg egy helyen.

Az egyirányú jegy ára 1 euró. 6 év alatti gyermekeknek az utazás ingyenes.

Annak érdekében, hogy helyet is tudjanak biztosítani a biciklibuszon, hamarosan egy foglalási rendszer lép működésbe, mely ezt fogja segíteni.

Nagyszombat megye Kerületi Idegenforgalmi Szervezete

Ezt már olvasta?

Cookies