Back to top

Magyarországi utazási irodák képviselői is felfedezték a Csallóközt

Publikálva: 2023, április 27 - 19:52
Izgalmas programok, feltöltődés, érintetlen természet és nagyszerű gasztronómia – ez mind a Csallóközben. Április 24. és 26. között a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagjait láthattuk vendégül a régióban.
Magyarországi utazási irodák képviselői is felfedezték a Csallóközt

A közel háromnapos program keretében a résztvevőknek bemutattuk azokat a látványosságokat és lehetőségeket, amelyek kihagyhatatlanok Európa legnagyobb szárazföldi szigetén.

„Igyekeztünk megmutatni a Csallóköz legjavát a résztvevőknek. A MUISZ-szal való együttműködés teret nyit a magyarországi látogatók megszólítására és az ide érkező vendégek számának növelésére. Meggyőződésünk, hogy régiónk számos lehetőséget kínál a szabadidő kellemes eltöltésére és egy többnapos üdülés során sem unatkoznak nálunk a látogatók”

– fogalmazott Somogyi Gábor a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség elnöke hozzátéve, hogy a magyarországi vendégek még nem fedezték fel maguknak a régiót. A visszajelzések alapján korábban kevés figyelem vetődött a Csallóközre és a résztvevőket meglepte a látnivalók gazdagsága, a szolgáltatók vendégszeretete és a nagyszerű ellátás.

A MUISZ tagjai megismerhették a népszerű fürdőket, a dunaszerdahelyi Thermalparkot és a nagymegyeri Thermal Corvinust. Ellátogattak a kiemelkedő lehetőségeket kínáló X-Bionic sportközpontba Somorján, valamint a dióspatonyi Slovakia Ring motorsport pályára. Különleges élményben lehetett részük a Malkia Parkban, ahol szinte kézből etethették az állatkert ikonikus nagymacskáit. A Kukkonia Farmon betekintést nyertek a csallóközi gasztronómiai hagyományokba és elsajátíthatták a rétesnyújtás fortélyait. A nagylúcsi R-VIN Winebarban, a dunatőkési Míliában és Csallóköz Legjobb étele versenyen második helyezést elérő nagymegyeri Corvin étteremben is exkluzív gasztronómiai élményben lehetett részük. A régió természeti és történelmi értékeit csónakból és kerékpárral is felfedezték. A programból nem maradhatott ki a dunatőkési vízimalom, Csallóközi Múzeum, a MOL Aréna és Nagymegyer belvárosának felfedezése sem.

A Slovakia Travel és a Közlekedési Minisztérium támogatásából megvalósult program célja, hogy minél több ember tudomást szerezzen a Csallóközben elérhető kikapcsolódási lehetőségekről. Az utazási irodákkal való együttműködés teret nyithat a Magyarországról érkező szervezett kirándulócsoportok megszólítására. A régióban elérhető látványosságoknak köszönhetően színes többnapos programot állíthatunk össze az érdeklődőknek.

Ön is szeretné jobban megismerni a Csallóköz kínálatát? Kattintson a www.holmit.sk oldalra!

(oocr)

Ezt már olvasta?

Cookies