Back to top

Magyar válogatott Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2016, január 12 - 11:05
A Pázmaneum Társulás „Polgári esték” című rendezvénysorozatán belül karácsony előtt került sor az Irány az EB! – Beszélgetés Németh Krisztiánnal elnevezésű találkozóra.
Magyar válogatott Dunaszerdahelyen

Az estét Karaffa Attila házigazda, egyben főszervező nyitotta meg, a magyar válogatott és a Sporting Kansas City támadóját, Németh Krisztiánt pedig Álló István sportújságíró faggatta. A beszélgetés során időrendi sorrendben ismerkedhetett meg a közönség a játékos eddigi pályafutásával. Később az is kiderült, Krisztián gyakran látogat el a városunkba, mert menyasszonya, akivel már hosszú évek óta egy párt alkotnak, dunaszerdahelyi. Így aztán a DAC meccseire is kilátogat, és kiemelte a hangulatot, amelyet a remek szurkolók teremtenek.
A Krisztián menyasszonyának köszönhetően létrejött beszélgetés végén pedig átadták az YBS, a Szívünk sárga-kék és a DAC által elindított közös karácsonyi gyűjtés és licit pénzösszegének megfelelő ajándékot a dunaszerdahelyi kórház gyermekosztályának. Összesen 2431 eurót gyűjtöttek a szurkolók.

Ezt már olvasta?

Cookies