Back to top

A magyar dal ünnepén jártunk

Publikálva: 2022, szeptember 19 - 14:40
A hűvös szél, a meg-megeredő égi csatornák sem tudták kedvét szegni a szervezőknek - és szerencsére a közönségnek sem. A családias hangulatban induló V. Magyar Dal Napján Koppány lemezbemutató koncertjére megtelt a Csaplár Benedek VMK előtti tér.
A magyar dal ünnepén jártunk

A Musicorum Polgári Társulás, és annak vezetője, Bertók Tóth Katalin ötödik alkalommal tettek azért, hogy Dunaszerdahely is csatlakozzon a Presser Gábor ötletéből elindított Magyar Dal Napja eseményhez.

Az idén az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe a rendezvényt, igazi ősz - esővel, széllel, hűvössel - fogadta a fellépőket és a közönséget.

A tehetséges, fiatal Varga Rebeca csengő hangját sajnos pont a kedvezőtlen időjárás miatt még kevesen hallhatták élőben, de az Estendøn zenekar koncertjére már gyülekezett a nézősereg. Bernáth Tamás nem hazudtolta meg színészi, énekesi mivoltát, ezt igazolhatja mindenki, aki hallotta énekelni a Komáromi Jókai Színház ismert színészét. A zenés előadása közbeni szórakoztató megjegyzések is célba találtak, nem utolsó sorban az őszies idő ellenére is termékeiket árusítók bemutatása során elsütött poénok, csipkelődő megjegyzések!

Koppány lemezbemutató koncertjére aztán megtelt a Csaplár előtti tér: színekkel, fényekkel, közönséggel, jókedvvel és jó zenével.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen volt az V. Magyar Dal Napja Dunaszerdahelyen (további képeink Képgalériánkban).

Szöveg és kép: -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies