Jelenlegi hely

Magyar családok kaptak ajándékkönyveket

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, október 6 - 20:41 | Hírek
Dunaszerdahelyen és a régióban osztott szét több könyvcsomagot a Könyvet – otthonra program segítségével többek között a Keresztény Ifjúsági Közösségek is. A kötetek a Szövetség a Közös Célokért társulás koordinálásával kerültek a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Családlánc felvidéki tagszervezeteihez.
Magyar családok kaptak ajándékkönyveket

„Meg szeretném köszönni a váratlanul kapott értékes könyvcsomagot, nagy volt az öröm és a meglepetés, hálásan köszönjük, hogy ránk is gondoltak” – írta az egyik megajándékozott család. 

„Csodás dolog, hogy részesei lehettünk ennek a szép gesztusnak. Jó érzés tapasztalni, hogy családunk egy nagyobb család, egy szép közösség szerves tagja, amely örömben és bánatban is összetartozik” – köszönte meg az ajándékot egy másik nagycsalád.

„Örömmel tölt el, hogy most, ebben a nehéz, bizonytalan időszakban is érezhetjük a felvidéki magyar családok, nagycsaládok felé nyújtott kezek ölelését. Értékes szimbólumai ezek a könyvek most így annak, hogy a szeretet valóban nem ismer határokat, hogy összetartozunk, s egy a jövőnk. Legyen áldás minden kézen, amely ezeket az apró csodákat is végbevitte” – fogalmaz egy nagycsaládos édesapa.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma segítségével a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége tagszervezeteihez eljuttatott könyvek célja a koronavírus járvány időszakában a határon túli családok, nagycsaládosok kikapcsolódásának segítése.

(na)

Címkék: SZAKC, nagycsaládok