Jelenlegi hely

Magabiztos győzelem a csallóközaranyosiak felett

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, december 3 - 11:24 | Sport
A VSK Dunaszerdahely lejátszotta az idei esztendő utolsó hazai mérkőzését, amelyen ismét győzedelmeskedni tudott, méghozzá a csallóközaranyosiak elleni rangadón.
Magabiztos győzelem a csallóközaranyosiak felett

Prikler Szilvia vezetőedző is elégedett csapatával. „Tegnap lejátszottuk az utolsó hazai meccset, és mint mindig, otthon nyerni szeretnénk, és most ez sikerült. Tudtuk, hogy az ellenfél a papírforma szerint gyengébb, de minden mérkőzés más, és bármi megtörténhet egy-egy találkozón. Aranyos ellen ismét bebizonyítottuk, hogy nagyon erősek vagyunk hazai pályán. Mindenki nagyon igyekezett, és a sérülteken kívül mindenki játéklehetőséget kapott. Most azonban már az idei utolsó meccsünkre kell koncentrálnunk, amit idegenben fogunk játszani. Az Inter most nem szerepel olyan jól, mint a múlt évben, ezt szeretnénk kihasználni. Nagyon jó érzés látni, hogy a dunaszerdahelyiek szeretik a kézilabdát és szeretik a csapatot.”

VSK DUnaszerdahely - Csallóközaranyos: 35-21 (15-7)

A csapatunkra még egy mérkőzés vár a téli szünet előtt, szombaton a pozsonyi Interrel mérkőznek idegenben, s érdekes mérkőzés ígérkezik, mert a hazaiak az ötödik helyen várják a meccset, miközben a dunaszerdahelyiek a negyedikek.

Forrás: vskds.sk, dunaszerdahelyi

Címkék: női kézilabda