Back to top

Ma indul a kézis lányok élvonalbeli idénye!

Publikálva: 2019, augusztus 31 - 07:42
Az elmúlt idényben a HC DAC Dunaszerdahely kézilabdás lányai megnyerték az I.ligát, s ezzel kiharcolták az indulás jogát a cseh-szlovák MOL ligában.
Ma indul a kézis lányok élvonalbeli idénye!

Kedden sajtótájékoztató keretén mutatta be a klub a terveit, s megtudhattuk, szeretnének szimpatikus csapatként helyt állni a bajnokságban. Négy új játékos érkezett a dunaszerdahelyiekhez, de a csapat magját az I.liga bajnok csapata alkotja.

Prikler Szilvia sikeredző már sportigazgatóként segíti majd a csapatot, az edző Xavi Menára nagy kihívások várnak, de a Spanyolországból érkező szakember szeretne a hazájára jellemző stílust is meghonosítani a ligában.

Az, hogy a biztos védelemre és gyors támadásokra épülő játék mennyire sikerül, már ma megtapasztalhatjuk, hiszen délután négy órakor kezdődik a cseh DHK Baník Most elleni találkozó a MOL liga első fordulójában. Szurkoljunk minél többen a helyszínen a kézilabdás lányoknak! Hajrá Dunaszerdahely!

Aki nem tud a sportcsarnokban drukkolni, az megnézheti az élő közvetítést itt és a mérkőzésről majd képes beszámolót olvashatnak portálunkon is.

Ezt már olvasta?

Cookies