Back to top

Londonba is elvitték a Csallóköz élményeit

Publikálva: 2022, november 10 - 18:04
A világ egyik legrangosabb idegenforgalmi kiállításán mutatkozott be a Csallóköz az elmúlt napokban. A londoni World Travel Market piacvezető szakmai vásárra a világ minden tájáról érkeznek idegenforgalmi szakemberek és a média képviselői.
Londonba is elvitték a Csallóköz élményeit

Idén november 7. és 9. között került sor a színvonalas eseményre, amelynek a londoni ExCel kiállítási központ adott  otthont. A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség első ízben vett részt a kiállításon. Szlovákia idegenforgalmi ügynöksége a Slovakia Travel standján a legjelentősebb szlovákiai idegenforgalmi szereplőkkel közösen mutatták be régiónk kínálatát az érdeklődő buyereknek és vendégeknek.

„Meggyőződésünk, hogy  a világ  bármely  részéről  érkező  turistáknak  is  tudunk  olyat  mutatni a Csallóközben, ami felkelti érdeklődésüket. Erre ideális fórum  ez  a londoni  kiállítás,  hiszen  a sűrű légi összeköttetés a szigetország és Pozsony, valamint Bécs között elérhető közelségbe hozza régiónkat nem csak az Egyesült Királyság, hanem az egész világ számára. Ajánlatunk felkeltette az angol érdeklődők mellett izraeli, ománi, guatemalai és horvát látogatók figyelmét is. Wellness lehetőségeink pedig a szaudi befektetési és idegenforgalmi minisztérium képviselőinek figyelmét keltették fel”

– fogalmazott Somogyi Gábor, az idegenforgalmi szövetség elnöke.

Londonban debütált az Élménymodulok szakmai nevet viselő anyag, amelyben az utazásszervezők elvárásainak megfelelve összegyűjtöttük és kategorizáltuk a régióban elérhető idegenforgalmi lehetőségeket. Az idegenforgalmi szövetség standját meglátogatta Katarína Bruncková, a közlekedési és építésügyi minisztérium államtitkára és Tomáš Ondrčka, az idegenforgalmi főosztály igazgatója, valamint Szlovákia londoni nagykövetségének képviselői is.

Legközelebb november végén, a lengyelországi Varsóban megrendezett nagyszabású kiállításon népszerűsítjük majd a régiót.

(oocr)

Ezt már olvasta?

Cookies