Jelenlegi hely

Lezárják a győri Bem tér nyugati oldalát

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, február 13 - 09:51 | Testvérvárosi hírek
Tovább folytatódik Győr-Nádorvárosban a Bem tér környezetének felújítása, korszerűsítése az Útkezelő Szervezet koordinálásában, ezért ott forgalomkorlátozásra kell számítani.
Lezárják a győri Bem tér nyugati oldalát

A tér nyugati oldalán lévő utca felújítására kerül sor hamarosan, mely a közművezetékek cseréjével kezdődik. Hétfőtől (2018. 02. 12.) az útfelújítási projektbe beemelt ivóvíz vezeték csere kezdődik el – kihasználva a kedvezőbb téli időjárást.

A Bem tér 12-14. számú házak előtti útszakasz alatt a menetirány szerinti bal oldalon van az ivóvíz vezeték, melynek cseréjéhez hétfőtől le kell zárni a forgalom elől a Bem tér nyugati oldali útját, ezzel együtt a parkolást is meg kell tiltani a munkaterület elkorlátolása és a munkavégzés érdekében. Az ivóvíz vezeték cserét követően a felbontott nyomvonalat helyreállítják és visszaadják a forgalom számára az utat a tavasz végén kezdődő gázvezeték csere időszakáig. A vezeték csere után – várhatóan nyáron – várható az érdemi útépítési munkarész, mely során teljesen új burkolatot, szegélyeket és közműszerelvényeket, víznyelőket kap a Bem tér nyugati oldalán lévő utca.

A hétfői munkavégzés előkészületei miatt tiltó, korlátozó táblákat helyezünk el mától és arra kérjük a lakókat, parkolni szándékozókat, hogy a megállási tilalmat jelző táblákat vegyék figyelembe. A kivitelezővel történt egyeztetés alapján garázzsal, udvari beállóval rendelkező autósokat ki-és beengedik a munkaterületen belül – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Címkék: Győr