Back to top

A lengyelországi Poznań-ban népszerűsítettük a Csallóközi régió kínálatát

Publikálva: 2023, október 24 - 11:11
A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség a remek nyári idény zárását követően a külföldi piac felé orientálódva népszerűsítette a Csallóközi régió kínálatát. Az egyik legnagyobb lengyel városban, Poznań-ban október 17-én és 18-án zajlott az egyik legrangosabb, az utazási irodák számára szervezett B2B esemény, az ALLinTOO 2023.
A lengyelországi Poznań-ban népszerűsítettük a Csallóközi régió kínálatát

A nemzetközi rendezvényen világ számos pontjáról érkező 50 kiállító mellett 85 lengyel utazási iroda volt jelen. Szlovákiát a Slovakia Travel mellett 5 kiállító képviselte, köztük a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség (Oblastná organizácia cestovného ruchu Žitný ostrov – Csallóköz).

„A Csallóközbe látogató külföldi vendégek közül Csehország után Lengyelországból érkeznek a legtöbben. Mivel az elmúlt időszakban egyre több lengyel vendég fedezte fel a régiót, ezért a megfelelő kapcsolatok kiépítésével még szélesebb körben igyekszünk a partnerekkel megismertetni a lehetőségeinket. Az utazási irodák leginkább a termálfürdők, valamint az igénybevehető szolgáltatások, aktivitások iránt érdeklődtek. A régió kínálatát és az általunk bemutatott élménymodulokat nagyon érdekesnek és vonzónak találták. Ezek a találkozók nagy előrelépést jelentenek, hiszen első kézből szereznek tudomást arról, hogy Csallóköz kiváló üdülési célpont lehet és számos élményt kínálunk”

– foglalta össze Somogyi Gábor, a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség elnöke.

Elmondta továbbá, bíznak benne, hogy a potenciális lengyel utazók ihletet kapnak a jövőben, s az élménymodulokban szereplő kínálatot, valamint Csallóköz szépségeit személyesen is felfedezik majd.

Az esemény a Szlovák Köztársaság Közlekedési Minisztériumának pénzügyi támogatásával valósult meg.

Ezt már olvasta?

Cookies