Back to top

Legyen a tiéd a Csallóköz legjobb étele!

Publikálva: 2019, november 15 - 08:01
Második alkalommal kerül megrendezésre a Csallóköz legjobb étele elnevezésű gasztronómiai verseny 2019. november 20-án (szerdán) a MOL Aréna VIP Gold termében.
Legyen a tiéd a Csallóköz legjobb étele!

Kedves szakácsok és étteremvezetők! Kukkónia mannája kerestetik!

Keressük Kukkónia legjobb és legízletesebb ételét! Ha úgy érzed, hogy a Te főztödnek nincs párja e vidéken, ráadásul előszeretettel használsz helyi alapanyagokat, jelentkezz! Írd meg nekünk, melyik csallóközi étteremet képviseled majd és azt a mennyei ételt, amelyiket szívesen elkészítenéd a versenyen.

Főzd meg Te a Csallóköz legjobb ételét, amivel bekerülhetsz a helyi éttermek kínálatába!

Ráadásként részt vehetsz egy továbbképzésen is, melyet Bindics Imre, az Amade Château és a Villa Rosa éttermek főszakácsa, a Bocus d´Or zsűrijének tagja, illetve Czucz Péter, a Hotel Amade Château kreatív szakácsa tart majd Horváth Szilveszterrel, a győri La Mareda étterem neves magyar séfjével.

„Célunk a hagyományos ételek népszerűsítése, valamint a feltörekvő szakácsok és szakácstanoncok fejlődésének elősegítése – hangsúlyozta Molnár Anna, a Kukkonia marketingmenedzsere. – Mindannyiunk közös érdeke, hogy a Csallóköz vendéglátása egyre inkább fejlődjön, és minél jobb eredményeket érjen el.”

A verseny feltételeiért kattints a www.kukkonia.sk weboldalra.
A verseny helyszíne:
 a MOL Aréna (VIP GOLD)
Időpontja: 2019. november 20.
Jelentkezési határidő: 2019. november 15.

kukkonia.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Kukkonia
Cookies