Jelenlegi hely

A legkisebbek dobójátékán

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, március 23 - 15:38 | Sport
Március 20-án ismét részt vettek legkisebb kézilabdás fiatalok a Győri Audi ETO kétkapus dobójátékán. A HC DAC-VSK színeiben 4 csapatunk ontotta a gólokat, Juhos Kata irányította az A és C, míg Bugár Ákos a B és D csapatot.
A legkisebbek dobójátékán

Bugár Ákos összefoglalója: „Ez alkalommal a Győr mellett található Töltéstavára utaztunk. A jó mérkőzésekről és a fantasztikus hangulatról 21 csapat gondoskodott. A csoportmeccsek során elért eredmények mindenképpen pozitívnak mondhatóak, még elsőseink is komoly ellenfélnek bizonyultak. Ebben valószínűleg az előző havi dobótornán szerzett tapasztalat is közrejátszott. Végül a mezőny hátsó felében zártuk a versenyt, azonban további értékes ismeretekkel gazdagodtunk. A főként másodikosokból álló csapataink egészen az elődöntőig meneteltek, ahol sajnos mindkét alakulatunk vereséget szenvedett. Ennek köszönhetően a bronzmeccsen egymás ellen is játszhattunk. Bátran állíthatjuk, hogy a torna egyik legizgalmasabb mérkőzését hozta ez az összecsapás, hiszen csapataink a rendes játékidőben elért döntetlen után a mindent eldöntő büntetőpárbaj 5. köréig küzdöttek egymással a végső győzelemért, ami ez alkalommal az “A” csapaté lett. Valamennyiüknek gratulálunk, és kívánjuk, hogy még nagyon sok hasonlóan eredményes tornán szerepeljenek az elkövetkezendő években.”

Juhos Kata értékelése: „Rengeteg meccset tudtunk játszani, sok-sok tapasztalatot gyűjtöttünk. A kisebbekből álló "C" csapat 3 csoportmeccsét is megnyerte, ami kiváló! Nagyon szép és bátor játékkal a 11.helyezést értük el! AZ "A" csapatom magabiztosan lett csoportelső. Az elődöntő a múlt havi döntő visszavágója volt, a Gárdonyival kerültünk szembe. Sajnos nem sikerült a revans és a bronzért a Szabó Gyulások ellen kellett játszani. Büntetőkkel sikerült elérni a 3. helyezést. Minden csapat remekül szerepelt, mi edzők nagyon büszkék lehetünk! Pályán kívül is egyre összetartóbb a társaság, a buszon barátkoznak, játszanak, nevetnek a lányok, ami szintén örömteli.

Eredmények:
HC DAC-VSK A - Bognár Kézi Fehér: 14:13
Lébény - HC DAC-VSK A: 8:14
Szabadhegyi A - HC DAC-VSK A: 11:20
HC DAC-VSK A - Tatabánya C: 27:11
HC DAC-VSK A - Kölyökkézi Zöld: 11:8
Elődöntő: HC DAC-VSK A - Gárdonyi A: 6:14
Bronzmeccs: HC DAC-VSK B - HC DAC-VSK A: 17:18
HC DAC-VSK B - MKC SE A: 22:8
Kölcsey - HC DAC-VSK B: 9:28
Kölyökkézi Zöld - HC DAC-VSK B: 15:12
HC DAC-VSK B - Bognár Kézi Kék: 13:8
HC DAC-VSK B - Tatabánya A: 24:13
Elődöntő: Kölyökkézi Kék - HC DAC-VSK B: 18:7
Bronzmeccs: HC DAC-VSK B - HC DAC-VSK A: 17:18
Gárdonyi B - HC DAC-VSK C: 8:12
HC DAC-VSK C - Kölyökkézi Fehér: 5:16
MKC SE B - HC DAC-VSK C: 4:9
Tatabánya A - HC DAC-VSK C: 17:9
HC DAC-VSK C - Szabadhegyi B: 13:8
MKC SE A - HC DAC-VSK C: 18:8
Szabadhegyi A - HC DAC-VSK C: 5:17
HC DAC-VSK D - Gárdonyi A: 8:28
Bognár Kézi Zöld - HC DAC-VSK D: 16:11
HC DAC-VSK D - Tatabánya B: 7:14
Kölyökkézi Kék - HC DAC-VSK D: 29:6
HC DAC-VSK D - Tatabánya C: 5:13
HC DAC-VSK D - Bognár Kézi Kék: 18:14

Névsor: Kovács Lejla, Csiba Liza, Kohút Linda, Benkovská Csilla, Jurányi Vivien, Póda Regina, Kovács Laura, Alföldy Nóra Dorottya, Gyurkovics Hanna, Mészáros, Dorka, Fónod Anna

Névsor:, Gaál Sára Mária, Hájos Nina, Nagy Csenge, Nagy Laura, Póda Elina Petra, Vass Dóra

Burášová Ema, Fulajtár Hanna, Guruncz Liana, Horváth Annamária, Méry Eszter, Nagy Zora

(vskds)

Címkék: női kézilabda