Back to top

Látványos megújulás után nyílt meg a Thermalpark Panzió

Publikálva: 2024, június 29 - 13:29
Pénteken, június 28-án ünnepélyes keretek közt adták át a felújított és kibővített Thermalpark Panziót.
Látványos megújulás után nyílt meg a Thermalpark Panzió

A Felvidék Arca szépségverseny döntős lányainak fürdőruhás bemutatója után Somogyi Gábor, a Thermalpark igazgatója üdvözölte nagy örömmel az átadó ünnepségen megjelenteket, majd felkérte Hájos Zoltánt, városunk polgármesterét köszöntője megtartására.

Hájos Zoltán szintén örömmel köszöntötte a megjelenteket, kiemelve, hogy már évek óta, mondhatni hagyományosan van alkalom találkozni a nyár elején a Thermalparkban,

„hiszen igazgató úr és csapata jóvoltából mindig van olyan lehetőség és indok, hogy össze tudjunk jönni, ahhoz hogy a nyár elején elindítsuk a nyári szezont“ – mondta városunk polgármestere.

„Két évvel ezelőtt kezdődött ez a beruházás, és ami nagyon fontos, hogy a termálfürdő jó gazdálkodása révén sikerült ezt megvalósítani” – hangoztatta városunk vezetője, hozzátéve: azáltal, hogy bővül a szálláskapacitás, többen érkeznek a városba, és a város is gazdagodik. Köszönetet mondott a tervezőknek, külön köszönte a kivitelezőnek, hogy úgy állt a munkához, hogy mára ez a megújult panzió működősképes legyen, és reményét fejezte ki, hogy akik itt fognak dolgozni, azok is örömmel végzik majd itt munkájukat, elvégre szép környezetben dolgozni is jobb.

„A munkájuk eredményeként pedig az ide érkező vendégek jó szívvel térnek haza, és örömmel térnek vissza városunkba” – zárta üdvözlő szavait Hájos Zoltán.

A köszöntő szavak után Somogyi Gábor tért ki arra, hogy a mostani átadó ünnepségen egy körülbelül 5-6 éves előkészítő munka eredményét láthatjuk, amely az építkezési folyamat végét jelenti, közben pedig számukra az igazi munka, a vendéglátás kezdetét.

Az ünnepi alkalomból megköszönte mindenki munkáját, aki hozzájárult a fejlesztéshez, külön kiemelve a panzió külső és belső design-jának tervezőit, Pintér Zoltánt és Hegyi Andreát.

Reményét fejezte ki, hogy a megújult és kibővült panzióban újabb vendégeket fogadhatnak, és megtartják, vagy még emelik is a tavalyi 480 ezres vendégszámot.

Ivana Vala Magátová – az országos turizmust támogató és népszerűsítő szervezet, a Slovakia Travel frissen kinevezett igazgatója szintén örömét fejezte ki a Thermalpark bővülését látva, egyben sok sikert kívánt a jövőbeli üzemeltetéshez.

Újabb rövid divatbemutató után Somogyi Gábor városunk polgármesterével, Hájos Zoltánnal közös szalagátvágással adta át hivatalosan is az épületet, majd a belső terek, a szobák megtekintésére, illetve a panzió új éttermében állófogadásra invitálta a vendégeket.

A hivatalos megnyitón készült további felvételeinket képgalériánkban tekinthetik meg.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies