Back to top

Lara fehérneműbolt - Minőség, ami elérhető

Publikálva: 2016, május 23 - 07:58
A Lara fehérneműbolt 10 éves az idén, 2006 júniusában nyílt meg.

Bő kínálatukban megtalálható férfi, női és gyermek alsónemű, pizsama, hálóing, szabadidőruha, köntös és zokni, de vásárolhatunk náluk kiváló minőségű portugál pamut törölközőket és konyharuhákat is. Igyekeznek támogatni a hazai piacot, fő termékcsoportjuk a Slovenka since 1921, mely méltán tett szert sikerre. További nagyon kedvelt termékeik közé tartoznak a Barones fehérneműk. Fontos elmondani, hogy a széles körű vásárlórétegnek több terméküket 3XL, de akár 5XL méretben is kínálják.
Két éve már fürdőruhákkal is foglalkoznak. Kínálatukban megtalálhatók mind a női modellek (egész fürdőruhák, bikinik, tankinik) - szintén 5XL méretig, mind pedig férfi modellek, több fazonban.
Drahoš Márta és Anikó, a bolt tulajdonosai annak tudják be sikerüket, hogy a legfontosabbra összpontosítanak: a minőségre. Visszatérő vásárlóik hosszú éve során visszaigazolták, hogy a befektetés a minőségi termékeikbe mindig megtérül. Egy minőséges alsó trikó több mosás után sem szürkül meg, nem forog el, és nem jön szét a varrásnál.
A sok-sok visszatérő vásárlójuk már tudja, hogy a bolt 10% kedvezményt biztosít a dunaszerdahelyi Hűségkártyával rendelkezőknek. Aki még nem járt náluk, ezúton invitálják, hogy térjen be, és válogasson szebbnél szebb nyári választékukból. Mindenkit sok szeretettel várnak :)
Játékra invitálja az olvasókat a Lara!
Akik kedvelik (Like) a fehérneműboltról szóló cikkünket, illetve megosztják ezt, azok között június 6-án egy 20 eurós vásárlási utalványt sorsolunk ki, amely érvényesíthető a Lara-ban!

Ezt már olvasta?

Luxury Flowers

Sok-sok színes és szép virág, kedves kiszolgálás várja...

GAS

A GAS töltőállomások országszerte nem csak alacsony...

Cookies