Jelenlegi hely

Lakás, amihez egy park is jár!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, február 7 - 19:54 | Színes
Van-e olyan otthonteremtő beruházás ma Dunaszerdahelyen, amely azokat a lakásvásárlókat célozza meg, akik nem szeretnének kompromisszumokat kötni sem minőségben, sem élettérben, sem kényelemben?
Lakás, amihez egy park is jár!

Igen! Az egész Alicante társasház a hozzá tartozó belső szabadidőparkkal együtt biztonságot és privát szférát kínál, ugyanakkor barátságos családias atmoszférát teremt majd az ottlakók számára. A társasház frappáns választ ad a modern életstílust élő családok igényeire, hiszen tálcán kínálja a sportolás, a kikapcsolódás és a pihenés testközeli lehetőségét a mindennapokban. Az Alicante társasház egy oázis, egy biztonságos otthont nyújtó nyugalom szigete a rohanó hétköznapokban.

Az épületegyüttes minden igényt kielégítő, belsőépítész által megtervezett tágas, napfényes, panorámás öröklakásokat kínál a lakóknak a termálfürdő közvetlen közelségében - minőségi környezetben. A lakások extrái a tömbön belüli garázsok, a klasszikus talajfűtés, a kaputelefon, a panorámaablakok, a gardróbok, a teraszok, az ingyenwifi a parkban és még más meglepetések…

A kétemeletes társasház földszintjén garázsokat, biciklitárolót, terveztünk. A későbbi ütemek helyet adnak majd egy kávézónak, baba-mama centrumnak és egyéb színvonalas szolgáltatásnak. A többfunkciós épület stílusos homlokzatát a spanyol Alicante város modern, de mediterrán jellegű épületei ihlették. A házból közvetlen belépés nyílik a belső parkba, itt a teret gazdag zöld növényzet, gyermekjátszóterek, pihenők, és vízfelület teszi izgalmassá és élvezhetővé.

Az Alicante társasház tervezésekor és végig a kivitelezés során is az volt a szempontunk, hogy majd a szerencsés lakók végig úgy érezzék magukat még a hétköznapokon is, mintha szabadságukat töltenék egy gyönyörű mediterrán üdülőben… - tudtuk meg Viola Lászlótól.

Bővebb információ:
Corona Homes s.r.o.
Dunaszerdahely
00421 915 884898
email: alicantebyty [at] gmail.com
web: www.alicantebyty.sk , www.floridapark.sk

-PR-