Back to top

Közös erővel újabb játszóteret nyerhetünk

Publikálva: 2022, május 25 - 12:29
A két évvel ezelőtt közösségi összefogással elnyert Lidl vállalat által felépíttetett Žihadielko játszótér után újabb alkalom nyílik pihenésre, sportolásra, kikapcsolódásra szánt közösségi teret nyerni - ezúttal a Kaufland vállalat jóvoltából.
Közös erővel újabb játszóteret nyerhetünk

Dunaszerdahely városa – ahogy az elmúlt évben – az idén is regisztrált az úgynevezett K Park programba. Ezzel megnyílt a lehetőség, hogy 2022. augusztus 25. és 2022. október 5. között a város lakosai, illetve szimpatizánsai közösen összefogva szavazhassanak városunkra a K Park projekt 2. évadában, újabb közösségi teret nyerve Dunaszerdahelynek.

Tavaly 36 település nevezett be a versenybe, közülük az idén nyáron hétben épít a Kaufland vállalat sportolásra és kikapcsolódásra alkalmas teret.

Dunaszerdahely városa már regisztrálta magát az idei programba, ezután a lakosokon a sor, hogy szavazataikkal (amit nap mint nap megtehetnek a játék során) a nyertes 7 település közé kerüljön városunk is.

Nyár végétől várjuk a lakosok aktív részvételét!

Az augusztus 25. és október 5. közt zajló szavazásra portálunkon a nyár folyamán is felhívjuk a lakosok figyelmét, készüljünk hát a „kattintásokra“, kapcsolódjunk be minél többen a játékba, hogy újabb pihenőtérrel gyarapodhasson Dunaszerdahely!

-rovin-

Ezt már olvasta?

Címkék: Kaufland, K Park
Cookies