Back to top

Közel harminc új lakást építenek

Publikálva: 2016, október 19 - 17:54
2017 végére készülhet el az többfunkciós épület, amely a Vámbéry Ármin Gimnázium mellett épül az elmúlt hónapokban.

A dunaszerdahelyi székhelyű MONTÉE, kft az építkezés befektetője portálunknak elárulta, hogy  ötszintes épület készül – 1 mélygarázs és 4 felszíni emelettel -amely az A kategóriás normáknak felel meg. Ez azt jelenti, hogy a legújabb energiatakarékossági elveknek megfelelő épület készül.

A földalatti szinten 29 garázshely kerül kiépítésre, a földszinten szolgáltatásokat nyújtó vállalatok kapnak majd helyet, a felső három szint pedig 29 lakóegységet tartalmaz majd. Az épületben az emeletekre a feljutást egy lift is segíti. Ami a lakások felszereltségét illeti: padlóburkolással, külső alumínium redőnyökkel szolár rendszeres melegvíz melegítéssel, 3 kamarás szigetelt üveggel, központi gázfűtéssel lesznek átadva. Maga az épület 14 cm-es szigeteléssel lesz körbeszigetelve.

A lakások 44 m2 –től egészen 72 m2-es tiszta lakóterűletüek lesznek, melyekhez balkon is jár. A helyszín és a lakások tervezett kialakításából kiindulva még az árak meghatározása előtt sejteni lehet, hogy azok közepes átszínvonalon lesznek majd elérhetőek. A garázsok mellett egyébként az épület mellett is kialakításra kerül egy parkoló, amely nagyságrendileg 20 férőhelyes lesz.

Az építkezés befektetője az igénylőknek teljes körű szolgáltatást nyújt a megvétel és a vele járó ügyintézés területén, mely magába foglalja az esetleges hitelügyintézést is. Érdeklődni a 0908 188 656 –as telefonszámon lehet.

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: ingatlan
Cookies