Back to top

A kormányfő felszólította az orvosokat, hogy oltsák be a pácienseiket

Publikálva: 2021, július 13 - 09:40
Eduard Heger (OĽANO) kormányfő a közösségi hálón közzétett videójában felszólította a körzeti orvosokat, hogy oltsák be a pácienseiket.
A kormányfő felszólította az orvosokat, hogy oltsák be a pácienseiket

A kormányfő szerint

fel kell világosítani az embereket, és segíteni kell nekik legyőzni az oltástól való félelmüket.

Oltakozásra buzdította a lakosokat is. Kiemelte:

a vakcina az egyedüli bevált fegyver a vírusok és a járványok ellen.

A kormányfő szerint elsősorban azért van szükség a körzeti orvosok közreműködésére, mert a pácienseik joggal bíznak bennük.

Szükségünk van az önök pozitív tapasztalataira az oltással kapcsolatban, arra, hogy segítsenek legyőzni a vakcinától való félelmet azok esetében, akik tartanak tőle. Fel kell világosítanunk az embereket, ha a hazugságok a biztonságunkat fenyegetik

- üzente Heger az orvosoknak.

A miniszterelnök hangsúlyozta:

ha őszre nem lesz elég beoltott személy Szlovákiában, elölről kezdődhet az egész ördögi kör.

Védjük meg az egészségünket és az életünket az új variáns korai szakaszában, beszéljünk nyíltan a védőoltásról és mutassuk meg, hogy a vakcina nem egy mumus, hanem egy évtizedek óta alkalmazott, bevált eszköz a vírusok legyőzésére - hangsúlyozta Heger, aki szerint csak az átoltottsági arány növelésével győzhetjük le a világjárványt.

Ha vissza akarunk térni a normális életünkhöz, össze kell fognunk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbben beoltassák magukat. (...) Az oltás jelenti a szabadságot

- zárta beszédét a miniszterelnök.

Ezt már olvasta?

Cookies