Jelenlegi hely

Korcsolyázzon a téli szünetben is!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, december 18 - 13:00 | Közérdekű
A városi műjégpályát működtető vállalat, a Municipal Real Estate DS tudatja a városi műjégpálya látogatóival, hogy december 24-én és december 31-én is nyitva tartanak. Mindkét napon 10 órától 14 óráig fogadják a korcsolyázókat. Korcsolyázni újév napján is lehet ugyanebben az idősávban.
Korcsolyázzon a téli szünetben is!

Természetesen, a téli szünetben is fogadja az érdeklődőket a jégpálya. Ezeken a napokon  a szokásos nyitvatartással várják az korcsolyázókat:  10 és 14 óra között. Minden nap 14 és 15 óra között jégfelújítás zajlik, ezalatt szünetel korcsolyázás. A fiatalok és a felnőttek 19 óráig korcsolyázhatnak, utána 20 órától a jégkorongozók vehetik birtokukba a jeget.

A belépőjegyek árai nem változtak, de akinek van Hűségkártyája, jóval kedvezményesebben korcsolyázhat. A 6 és 18 év közötti diákok például délelőtt  egészen 14 óráig 1 eurót fizetnek Hűségkártyával (Hűségkártya nélkül 2 euró(, délután egészen estig 1,50 eurót (Hűségkártya nélkül) 3 eurót. A felnőttek esetében a délelőtti tarifa  1, 50 eurót Hűségkártyával (kártya nélkül 3 euró), délután pedig 2,50 euró kártyával, (kártya nélkül 5 euró/).

Forrás: dunstreda.sk-pve