Back to top

Kontár Zoltán térdműtéten esett át

Publikálva: 2017, november 23 - 20:30
A DAC vasembere, Kontár Zoli pontosan egy hete artroszkópiás térdműtéten esett át.

„Az edzésen az ugráló gyakorlatok alatt valami megroppant a jobb térdemben, és rögtön tudtam, hogy baj van. A mágneses rezonanciás kivizsgálás beigazolta a rossz előérzetemet, hiszen a meniszkuszom hátsó sarka sérült meg,” kezdi a beszélgetést a 24 éves védekező középpályás.

Kontáron a múlt csütörtökön artroszkópiás beavatkozást hajtottak végre a dunaszerdahelyi kórházban. A hasonló műtétek utáni felépülési idő általában két-három hét. Ez egy időre a partvonalon kívülre kényszeríti a nagy szívvel és küzdőszellemmel megáldott labdarúgót, aki azonban nem üldögél egyhelyben. „Jól érzem magam, és individuális edzéseket abszolválok a fizioterapeutánk, Lukáš Hačkulič felügyelete mellett. Bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetek a pályára a csapattársaim mellé.”

Négy év után akadt Zolinak ismét gondja a jobb térdével. Még a Ligetfalu játékosaként egyetlen év leforgása alatt három hasonló artroszkópiás és egy plasztikai beavatkozáson esett át. Attól kezdve minden rendben volt a térdével, egy hete azonban ismét a műtőasztalon kötött ki. „Kedden voltam ellenőrzésen, az orvosok szerint minden rendben van. Az őszi szezon számomra már véget ért, de mindent megteszek azért, hogy a téli felkészülés kezdetekor százszázalékos állapotban legyek,” tette hozzá határozottan a Dunaszerdahelyről származó játékos, aki eddig tizenhat élvonalbeli mérkőzésen egy gólt szerzett a DAC színeiben.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Kontár Zoltán
Cookies