Back to top

Konferencia a fenntartható turizmusfejlesztésről

Publikálva: 2024, június 14 - 13:18
Az Ezüstgazdaság szerepe a fenntartható turizmusfejlesztésben címmel tart konferenciát a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság és a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Kara szervezésében június 14-én, pénteken Dunaszerdahelyen.
Konferencia a fenntartható turizmusfejlesztésről

A kora délelőttől tartó konferenciát, a III. Szlovákiai Magyar Közgazdász-találkozót Hervay Rozália, a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság elnöke után üdvözölte Hájos Zoltán, városunk polgármestere is, aki szintén kiemelte a turizmus fontosságát, majd hasznos és előremutató megbeszélést kívánt a jelenlévőknek.

Az üdvözletek után Dr. Szili Katalin, Magyarország Miniszterelnöki Főtanácsadó Asszonya tartotta meg előadását, majd pedig a Budapesti Gazdasági Egyetem egyetemi adjunktusa, Soós Gabriella.

Délután szekcióüléseket tartanak a konferencián, melyek moderátorai Rajkovics Péter, a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság alapítója, illetve a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Kara tanszékvezető egyetemi docense, Beták Norbert.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies