Back to top

Kommunikáció a kihívásokkal teli munka során

Publikálva: 2020, július 10 - 06:54
A kommunikáció hatékonysága volt a fő témája annak az előadásnak, amelyet a városi médiát működtető Perfects Rt. szervezett a városi rendőrség munkatársainak.
Kommunikáció a kihívásokkal teli munka során

A rendőrség munkatársai a nagyabonyi lőtéren előbb gyakorlatot tartottak, majd egy teljesen más jellegű, de ugyanúgy fontos témában fejleszthették tudásukat. Rajkovics Péter, a portálunkat is működtető Perfects Rt. igazgatója tartott kommunikációs előadást a rendőröknek.

„Elsősorban arra törekedtem, hogy ne egy előadást hallgassanak csak végig – sokkal inlkább beszélgetés alakuljon ki a találkozó alatt. Csiba Tibor parancsnokkal szeretnénk rendszeressé tenni a kommunikációs tréningeket, a mostani célja az volt, hogy a városi rendőrség munkatársai elmondják a tapasztalataikat, milyen helyzeteket élnek meg nap mint nap.

Mi legfeljebb egy-egy parkolási büntetés során találkozunk velünk, de napi szinten oldják a városban adódó apróbb és nagyobb ügyeket, a mi biztonságunkat érintő kérdéseket. Teszik ezt verbális támadások közepette, így kiemelten fontos, hogy a kommunikáció területén is tudjanak folyamatosan fejlődni. Azt gondolom, ahogy másoknak, nekik is fontos a negatív kritika mellett a pozitív visszajelzéseket is meghallani, mert előbbi mindig hangosabb, de az ember munkáját teljességében kell megítélni” – mondta el az igazgató.

Az előadást meghallgatta Karaffa Attila alpolgármester is, aki hozzá is szólt az elhangzottakhoz, és a támogatásról biztosította a városi rendőrséget.

Ezt már olvasta?