Back to top

A költészet és a zene múzsája lengte be az estet

Publikálva: 2022, december 2 - 06:24
Hangulatos, zenés-verses, nagyszabású előadás részese lehetett a Csaplár Benedek VMK előcsarnokát szerda este megtöltő közönség. Hodossy Gyula könyvének bemutatójáról csodás művészeti élménnyel gazdagodva térhettek haza a vendégek.
A költészet és a zene múzsája lengte be az estet

Hodossy Gyula eddigi munkásságából vonultatott fel megzenésített verseket a Bertók Tóth Katalin, Bertók István és Sárközi Pál felállásban zenélő Black and White, a Veletek egyedül című új verseskötetből pedig Szabó Viktor és Dráfi Mátyás színművészek előadásában hallhatott műveket a közönség. Farkas Izsák hegedűművész különleges zenei csemegével emelte tovább az est varázsát. Aki pedig az est egyes részeit összefogta, az Szabó Manyi volt.

A gazdag program mellett előbb Petőcz András, Babérkoszorú-díjas író-költő mutatta be a verseskötetet, majd Kürti László, Bella István-díjas, és Szentmártoni János, József Attila-díjas költők beszélgettek a szerzővel, Hodossy Gyulával a könyvről, a költészetről, az életútjáról.

Az est mondhatni, megkoronázása a költő, Hodossy Gyula köszönő, visszaemlékező beszéde, majd saját művének felolvasása volt.

Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Címkék: Hodossy Gyula
Cookies