Back to top

Kisorsoltuk, hogy ki lett a mobiltelefon és táblagép nyertese!

Publikálva: 2024, július 5 - 14:19
Az elmúlt közel két hónapban a Perfects Rt. egy felmérés keretén belül vizsgálta a dunaszerdahelyi médiafogyasztási szokásokat. Most pedig a nyereményjátékunk győzteseit is kisorsoltuk.
Kisorsoltuk, hogy ki lett a mobiltelefon és táblagép nyertese!

"Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőíveket, akár online- vagy papírformában.Külön öröm számunkra, hogy sokan érezték fontosnak elmondani véleményüket, így több mint 1500-an válaszoltak a kérdésekre. A nyári hónapokban a kérdőívek kiértékelése zajlik majd, az eredményeket ősszel nyilvánosan is prezentáljuk a szakma és a nagyközönség előtt is" - mondta el Rajkovics Péter, a városi médiát kezelő vállalat igazgatója.

Pénteken délelőtt sorsoltunk, s eldőlt, hogy ki örülhet az értékes nyereményeknek. A személyes adatok védelme és a kérdőív anonimitása miatt csak e-mailes elérhetőséget vagy telefonszámot kértünk, így a nyerteseknél is csak ezek egy részét közöljük.

Megkérjük azokat, akik felismerték az elérhetőségüket vagyis nyertek, jelentkezzenek június 15-ig a rajkovics [at] perfects.sk elérhetőségen, hogy a nyeremény átvételéről tájékoztatni tudjuk őket.

A nyertesek:

  1. díj: Samsung mobiltelefon - szili..ds [at] gmail.com
  2. díj: Lenovo táblagép - kov....n...a1983 [at] gmail.com
  3. díj: 100 eurós vásárlási utalvány - juci..1234 [at] freemail.hu
  4. díj: 60 eurós könyvcsomag - oc...9 [at] icloud.com
  5. díj: családi belépő a dunaszerdahelyi termálfürdőbe - em...margit [at] gmail.com

Különdíj - páros belépő a dunaszerdahelyi termálfürdőbe - Telefonos elérhetőség volt megadva - 0903 21 .. 55

Ezt már olvasta?

Címkék: Perfects rt.
Cookies