Back to top

Kikapott a fakó

Publikálva: 2016, június 9 - 11:58
Nem mindennapi vereség a rangadón. B-csapatunk saját magát verte meg - egy ritkán látható öngól, kihagyott tizenegyes és elszalasztott hármas emberelőny után Komáromba került a három pont.

FC DAC 1904 B/Nyékvárkony - KFC Komárno 0:1 (0:1)

2016.06.08., szerda, 17.00

Góllövő: 13. Slávik (öngól)

Játékvezető: Papuča - 200 néző

DAC B/Nyékvárkony: Slávik - Bódis (75. Boráros), Trajcsik, Varga, Kubik - Csóka (63. Kollár), Bazsó, Nagy, Tóth (46. Sandal) - Kondrlík, Belkovics. Edző: Borbély Balázs.

Edzői értékelés

Borbély Balázs: „Nehéz egy ilyen meccset értékelni, mert minden tisztelet a Komárom felé, de túl sok közük nem volt a találkozóhoz. Saját magunkat vertük meg. Összehoztunk egy teljesen felesleges gólt, de erre a szerencsétlen pillanatra még elég jól reagáltunk, próbáltunk játszani. A félidő vége előtt jött egy kiállítás a vendégeknél, ami után bíztam abban, hogy a második félidőben meg tudjuk fordítani az eredményt. Csináltam egy változást, és úgy is alakult a játék, ahogy elképzeltem - az egész második félidőt egy sűrűen védekező csapat ellen játszottuk. Kellett a kreativitás, az elképzelés, a gondolat. És kellettek a gólok. Sajnos hiányzott az effektivitás, pedig helyzeteink voltak. Belkovicsnak volt egy tiszta gólhelyzete, Sandal tiszta pozícióból fejelt, a tizenegyesről ne is beszéljünk. Nem voltunk effektívek, rúgott gól nélkül pedig nem lehet megordítani egy meccset. A kihagyott tizenegyes egy újabb nagy csapás volt a pszichikánkra, amiből már nem tudtunk felállni. Tanulni kell ebből a vereségből.“

Vasárnap, június 12-én 17 órától a kiesés ellen harcoló negyediek otthonában zárja második III. ligás idényét a DAC B.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies