Back to top

Kijutott a világbajnokságra a TopRunDS ifjú tehetsége

Publikálva: 2024, május 31 - 09:12
Továbbra sem pihennek a TopRunDS tagjai. A dunaszerdahelyi klub fiataljai Fitness Challenge országos bajnokságon, a csapat kiválósága, Nyáry Richárd nemzetközi triatlon megméretésen képviselte a klubot és városunkat.
Kijutott a világbajnokságra a TopRunDS ifjú tehetsége

Tóth Fábián neve nem ismeretlen a sport történéseit követők számára, hiszen – szintén fitnessben – Magyarországon, illetve Szlovákiában is kiválóan szerepelt a 13-15 évesek, valamint a 14-15 évesek kategóriáiban.

Ezúttal Lőcsére utazott a TopRunDS fiatal különítménye, hogy a Fitness Challenge országos bajnokságon mutassák meg felkészültségüket, melyet kimagasló sikerrel és új egyéni csúcsokkal meg is tettek.

Tóth Fábián újabb sikeres verseny után pedig már másodszor nyert országos bajnoki címet, így automatikusan kvalifikálta magát a júniusi szerbiai világbajnokságra.

Eredmények:

Tóth Fábián - 1. helyezés

Both Máté - 6. helyezés

Kurucz Vivien - 15. helyezés

Tősér Hanna - 17. helyezés

A csapat kiváló sportolója, Nyáry Richárd május 19-én Somorján, a nemzetközi Challenge Family részeként megrendezett legrangosabb szlovákiai versenyen, a Challenge Šamorín Slovakia 2024 triatlonversenyen indult 52 ország 1800 versenyzője közt. Ugyan dobogóra nem sikerült állnia, de saját korábbi csúcsait megdöntve teljesítette az 1,9 kilométernyi úszótávot, a 90 kilométer kerekezést és a 21,1 kilométernyi futást.

Gratulálunk!

TopRunDS, -rovin-

Ezt már olvasta?

Címkék: TopRun DS
Cookies