Back to top

Kezdődik a félszezonos bérletek árusítása

Publikálva: 2023, december 5 - 11:28
A bajnokság fele már mögöttünk van, de a java még csak ezután következik! Csapatunk ismét ott van a felsőházban, és hogy a szezon végén is a legfelsőbb helyeket tudjuk ostromolni, a lelátón is szükségünk lesz mindenkire. A közös szurkolás öröme egységbe kovácsol minket, ez pedig elengedhetetlen egy jó tavaszi szerepléshez.
Kezdődik a félszezonos bérletek árusítása

Itt a lehetőség a tavaszi idényre szóló bérletek megvásárlására.Váltsd ki a félszezonos bérletet a tavaszi idényre, és karácsonykor lepd meg vele szerettedet vagy saját magadat!

 

A FÉLSZEZONOS BÉRLET ELŐNYEI

 

ÁRJEGYZÉK

A teljes szezonra szóló bérletek árához hasonlóan a félszezonra szóló bérletek ára sem emelkedett. Sőt, a gyerekeknek szóló félszezonos bérletek még kedvezőbb áron elérhetők, mint tavaly.

 

AZ ÉRTÉKESÍTÉS IDŐTARTAMA

A félszezonos bérlet értékesítése két fázisban történik.

1. fázis
Az első fázis során már az idei utolsó hazai mérkőzés (DAC 1904–Trencsén, 2023.12.10.) után is megvásárolható a MOL Aréna jegypénztáraiban, később pedig a DAC store-ban. Az első fázisban történő online bérletvásárlásra december 11-től december 23-ig van lehetőség.

2. fázis
● DAC store: 2023.1.8.–2024.2.2.
● online: az első hazai mérkőzés jegyárusításának kezdetéig

DAC store nyitvatartás:
● Hétfőtől pénteking: 10:00-18:00
● Szombat: 9:00-12.00
● Vasárnap: zárva

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

A félszezonos bérlet vásárlásnál szükség lesz:
● a regisztrációs űrlap kitöltésére
● A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatására. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).
● Online kizárólag a következő típusú félszezonra szóló bérletek vásárolhatók meg: felnőtt, nyugdíjas, VIP.
● A súlyosan egészségkárosult személyek (ZŤP) és gyerekek számára szóló bérleteket kizárólag személyesen a DAC store-ban vagy a jegypénztárban lehet megvásárolni.
● Online vásárlás esetén szükséges a postai kézbesítés vagy a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.
● A félszezonos bérletek postai kézbesítése az első fázisban 2023. december 15-ig lehetséges.
● Klubkártyás szurkolóink átválthatják klubkártyájukat félszezonos bérletre. Ez a művelet személyesen végezhető el. Online bérletvásárlás esetén az igénylő hozza magával az e-mailben kapott voucher mellett a klubkártyáját is.

Ne legyen gond a jegyvásárlás! Váltsd ki a tavaszi szezonra szóló bérleted, válaszd ki a saját helyed, és élvezd a félszezonosbérlettel járó további kedvezményeket! Éljük át együtt a MOL Aréna hangulatát, töltsük meg minden alkalommal a lelátót!

VIP SILVER

A DAC 1904 lehetőséget kínál a VIP SILVER félszezonos bérletek megvásárlására is.

A MOL Aréna VIP SILVER zónája tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy elsőrangú környezetben, a stadion közepéről szétnézve tapasztalhassa meg saját bőrén a MOL Aréna egyedülálló hangulatát. Ínycsiklandozó gasztronómiai specialitások és prémium italok gondosan összeállított kombinációja várja Önt az egész szezon során.

A tavaszi VIP SILVER szezonbérlet ára 210 EUR. Megéri, hiszen így egy mérkőzés ingyenes.

Milyen plusz előnyökkel jár a VIP SILVER félszezonra szóló bérlete?

• gasztronómiai élmény, svédasztalos ételkínálat
• a mérkőzés előtt és a félidőben borfröccs
• ülőhely az A lelátón
• kiváló networking lehetőségek

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies