Back to top

Kerületi rangadó – megadják a módját!

Publikálva: 2023, március 16 - 07:02
A Nagyszombattal vívott mérkőzéseket mindig nagyobb hőfokon égve várják a DAC-szurkolók, a hangulatkeltés ezért már jóval a derbi előtt megkezdődik.
Kerületi rangadó – megadják a módját!

article_banner

A felsőházban már nincs könnyű mérkőzés – halljuk gyakran játékosaink és edzőink szájából. A DAC–Nagyszombat pedig valóban nem tartozik a hétköznapi meccsek közé. Ezúttal is felfokozott szurkolói hangulat előzi meg a Spartak dunaszerdahelyi fellépését, sőt, mivel az élmezőnyért zajlik a küzdelem, most igazán nagy téttel bíró összecsapás vár a sárga-kékekre.

Szeretnénk, ha a vasárnapi kerületi rangadón a pályán zajló férfias küzdelem mellett a szurkolói élmények is emlékezetessé válnának, ezért – akárcsak a Slovannal játszott első tavaszi meccsünk előtt – most is szurkolói vonulás előzi majd meg a mérkőzést. A zenével kísért szurkolói menet útvonala a következő:

15:45 – Turul bár (15:30-tól gyülekező)
16:10 – Nosztalgia söröző
16:20 – St. Patrick´s PUB
16:30 – MOL Aréna

A helyfoglalás sem zajlik majd néma csendben, hiszen a játéktér széléről Bernáth Tamás meccsmester, a Komáromi Jókai Színház színésze fogja szórakoztatni a nézőket. A mérkőzés előtt és után is érdemes betérni az ötödik születésnapját ünneplő DAC store-ba, ahol színes program és nyereményjáték vár a vásárlókra, melynek győzteseit a mérkőzés félidejében sorsoljuk ki. A rangadó után pedig játékosainkkal és Világi Oszkár klubtulajdonossal együtt felvágjuk a szülinapi tortát a DAC store-ban.

Mutassuk meg, hogy együtt milyen fantasztikus hangulatot vagyunk képesek varázsolni! Ne hagyd ki a vasárnapi rangadót, élvezd a futballt, a szórakozást és a közös élményt!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies