Jelenlegi hely

Képzés: mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, október 23 - 06:00 | Oktatás
A PARTNERSÉG a KÉPZÉSBEN Polgári Társulás „Partnerség a regionális oktatásban“ projektjének a „Partnerség a pedagógusok kontinuális képzésében” elnevezésű programjának keretén belül „MOZGÁSTERÁPIA A TANULÁSI NEHÉZSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS OLDÁSÁRA“ elnevezéssel 60 óra terjedelmű akkreditált képzést szervez magyar nyelven (az akkreditált program OKM száma: 43/205/2014).
Képzés: mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására

A képzés időpontja: 2017. december 7., 8., 9. (csütörtök - szombat),  2017. december 15., 16., 17. (péntek - vasárnap)

Napi foglalkozások formájában 8:00-16:30 óra közt; végső pontosítás a csoporttal történő első találkozás után)

Minimális csoportlétszám: 15 fő, maximális csoportlétszám: 25 fő

Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. november 6. (12:00 óráig) (Megj.: A befizetés a jelentkezőlapon megadott számlaszámra történik.)

A képzés megbízott akkreditált szolgáltatója: Kulcsár Mihályné (LOGO PED KM BT, Bicske, Magyarország)

A gyakorló pedagógusok részére a képzés sikeres elvégzése és kizárólag egyéni kérvényezés után a Szlovák Köztársaság érvényes jogrendje szerint a megszerezhető kreditek száma: max. 15

A PARTNERSÉG a KÉPZÉSBEN Polgári Társulás a kreditek elfogadását és elismerését nem tudja biztosítani sem befolyásolni! Ezt minden résztvevő egyénileg kérvényezni!

Helyszín: Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda, Diósförgepatony, Fő utca 193, 930 02 Orechová Potôň-Dióspatony (8 km-re Dunaszerdahelytől)

Célcsoport: aktív pedagógusok (óvodapedagógus, alsó és felső tagozatos pedagógus) valamint érdeklödő szülők

Részvételi díj: 200,- €/fő;

Kedvezmény: A Dunaszerdahelyi SZMPSZ Területi Választmányának alapszervezeteibe tartozó tagok részére 160,- €/fő.

Ez az összeg tartalmazza az oktatáshoz szükséges segédanyagokat és a módszert ismertető „A tanulás öröm is lehet” című könyvet valamint a fő étkezések közti frissítőt. A felmerülő eszközkészítési, utazási és szállás költségek a résztvevőket vagy munkaadójukat terhelik. A vizsga sikertelen teljesítése esetén ez az összeg nem követelhető vissza.

A tanúsítvány kiadásának feltétele: A hallgató a tanfolyam összes óraszámának legalább 83%-án legyen jelen. (Egy napot hiányozhat.) Tegyen sikeres szóbeli és írásbeli vizsgát.

A tanfolyamot elvégzett hallgatók – előzetes egyeztetés után, 7 éven belül – térítésmentesen ismételhetnek, de erről újabb tanúsítványt nem kapnak.

Információ: Balogh Szilveszter, partnerstvo.balogh [at] centrum.sk, mobil: 0917/236 107; 0905/36 10 18

FONTOS: Mivel az adott feltételek mellett az adott időpontban csak sajnos egy, max. 25 fős csoport képzése megvalósítható, ezért túljelentkezés esetén a bejelentkezés sorrendje és a befizetés sorrendje a döntő.