Jelenlegi hely

Kellemes zenés szórakozás várja a városi bálban!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, január 2 - 15:17 | Kultúra
Nyissa meg a 2018-as báli szezont Dunaszerdahely város báljában! A kilencedik városi bált az önkormányzat 2018. január 20-án rendezi meg a városi sportcsarnokban.
Kellemes zenés szórakozás várja a városi bálban!

A jó hangulatról és a zenéről idén Banyák István és zenekara, valamint a Group 'n Swing zenekar gondoskodik, mindkettőt jól ismeri a dunaszerdahelyi közönség. Ezúttal a  Group'N'Swinget mutatnák be közelebbről, amely Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara.

2006 óta színesítik a legjelentősebb városi rendezvényeket, exkluzív konferenciákat és a fővárosi klubokat. Repertoáron a műfaj legnagyobb előadóinak slágerei: Louis Prima, Frank Sinatra, Natalie Cole, Ray Charles, Michael Bublé, Brian Setzer és még sokan mások.

A feldolgozások mellett 2009-től egyre több saját szerzemény hangzik el a koncerteken, fellépéseken. A zenekar célja a 40-50-es évek hangulatának felidézése, egy táncolható swinges lüktetésű zenén keresztül. Január 20-án Dunaszerdahelyen ismét fergeteges hangulatot teremtenek.

A bál védnöke: Dr. Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármestere.

Asztalfoglalás és jegyelővétel a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban és a következő telefonszámon: 031/590 0813.