Back to top

Kárpátok Szépe - Vida Eszter

Publikálva: 2016, február 9 - 06:09
A Kárpátok Szépe döntőjének vasárnap a VMK ad otthont. A fináléban kilences sorszámmal indul a dunaszerdahelyi Vida Eszter.

Miért jelentkeztél a versenyre?

Szeretem a kihívásokat. Még sosem vettem részt szépségversenyen, tehát ez egy új kihívást jelent számomra. Próbára tehetem magamat, a kitartásomat. Úgy érzem, a versenyben való részvétel kiváló módja annak, hogy jobban megismerjem önmagamat, a képességeimet.

Tehát nincs tapasztalatod a hasonló megmérettetésekkel?

Nincs, ez az első alkalom, hogy szépségversenyre jelentkeztem. A modellkedés viszont mindig is érdekelt, már több fotózáson vettem részt.

Mit jelent számodra az a fogalom, hogy szép?

A szép számomra valami olyat takar, ami egyedi, elgondolkodtat, megragadja a figyelmemet és persze pozitív érzéseket kelt bennem. Nem feltétlenül az a szép, ami „tömeg“, inkább az éppen trenditől eltérő és a kreatív dolgok érdekelnek.

Hogyan vélekedik a környezeted a versenyen való indulásról?

Barátaim és szüleim teljes mértékben támogatnak és ösztönöztek, hogy jelentkezzek a versenyre. Örülnek, hogy motivált vagyok a verseny által és igyekszem a tőlem telhető legjobban teljesíteni.

Mi a véleményed Dunaszerdahelyről?

Dunaszerdahely a szülővárosom, kellemes emlékek fűznek hozzá. Szeretek itt élni, mert nincs túl nagy nyüzsgés. Kikapcsolódásra és szórakozásra szinte mindig van lehetőség, nem szoktam itt unatkozni.

Milyen eredménnyel lennél elégedett?

Nagyon boldog lennék, ha elnyerném a királynői címet, de az udvarhölgyi rang is leírhatatlanul boldoggá tenne. Már most is elmondhatom magamról, hogy elégedett vagyok, hiszen én vagyok a 14 döntős lány egyike!

Kinek drukkolsz a versenyzők közül?

A versenyzők közül mindenkinek drukkolok. Győzzön az, aki kihozza magából a maximumot, aki komolyan veszi a feladatot és méltó a királynői címre.

Mivel szeretnél foglalkozni a későbbiekben?

Az egészség talán mindenki számára a legfontosabb dolog, ennek megtartásában vagy visszaszerzésében szeretnék orvosként segíteni az embereknek. Emellett nagy vágyam, hogy bejárjam a világot és más kultúrákat ismerjek meg, az utazás is a jövőbeli terveim közé tartozik.

Ezt már olvasta?

Cookies