Back to top

Kárpátok Szépe - Márik Orsolya

Publikálva: 2016, február 3 - 05:40
A Kárpátok Szépe döntőjének február 14-én a VMK ad otthont. Ma a hármas rajtszámmal induló vásárúti Márik Orsolyát mutatjuk be, aki ugyancsak versenyben van a szépségkirálynői koronáért.

Miért jelentkeztél a versenyre?

Mindig szerettem volna magamat kipróbálni ilyen versenyen, de sajnos nem volt elég önbizalmam hozzá. Most szerencsére kaptam egy "kezdő löketet", amivel könnyebb volt elindulni és nagyon örülök már annak is, hogy idáig eljutottam.

Tehát még nem vettél részt hasonló megmérettetésen?

Nincs még ilyen jellegű tapasztalatom. Ez az első verseny számomra.

Mit jelent számodra az a fogalom, hogy szép?

Mindenki szép a maga módján. Mindenkinek más tetszik, mindig más a divat. Én úgy gondolom, az igazi szépség belülről fakad, nem csak a külsőségek fontosak.

Hogyan vélekedik a környezeted a versenyen való indulásról?

Persze mint mindig, vannak, akik próbálják elvenni a kedvem az egésztől, nem örülnek velem, esetleg a hátam mögött nevetnek ki, de ez engem nem foglalkoztat. Azokkal törődöm, akik mellettem állnak és támogatnak. A családban mindenki nagyon örült, hogy sikerült idáig eljutnom, és szeretnék, ha innen már csak egyre feljebb kerülnék.

Mi a véleményed városunkról?

Szeretem Dunaszerdahelyt. Nem a nyugodt csendélet jellemző rá, itt mindig történik valami. Az iskola, ahova járok ugyancsak itt található, valamint rengeteg ismerősöm él a városban, ezért is látogatom szinte napi szinten.

Milyen eredménnyel lennél elégedett?

A legnagyobb boldogsággal az töltene el, ha az első háromba kerülnék. Ugyanakkor számomra már az nagy öröm, hogy első próbálkozásra a döntőig jutottam.

Kinek drukkolsz a versenyzők közül?

Mindenkinek egyformán drukkolok, hiszen ők Kárpátok legszebb lányai.

Mivel szeretnél foglalkozni a későbbiekben?

Szeretnék modellkedni, még ha a verseny nem is sikerül úgy, ahogy én azt szeretném. Eddig is nagyon tetszett ez a szakma, de most, hogy bele is kóstolhattam, igazán elnyerte a tetszésemet. Miután befejeztem az iskolát, pincérnőként szeretnék dolgozni. Majd a későbbiekben egy saját szórakozóhelyet akarnék nyitni valahol a közelben.

Ezt már olvasta?

Cookies