Jelenlegi hely

Kárpátok Szépe - Jávorka Cyntia

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, február 1 - 05:19 | Színes
Február 14-én városunkban rendezik meg a Kárpátok Szépe 2016 döntőjét. A szépségverseny fináléjában szereplő lányok közül minden nap eggyel ismerkedhetnek meg portálunkon, egy rövid beszélgetésnek köszönhetően, ma az egyes rajtszámú szentpéteri Jávorka Cynthiával.
Kárpátok Szépe - Jávorka Cyntia

Miért jelentkeztél a versenyre?

Elsősorban azért neveztem a versenyre, hogy megmérettessem magam. Emellett rengeteg tapasztalatot és sok hasznos dolgot tudok ennek köszönhetően elsajátítani. Szuper társaság, kellemes időtöltés.

Van tapasztalatod a hasonló megmérettetésekkel?

Igen, van. Vettem már részt különböző versenyeken.

Mit jelent mégis számodra az a fogalom, hogy szép?

Számomra szépnek lenni nem csak a külsőt jelenti. Nagyon fontosak a belső értékek is. Az, hogy valaki szép, természetesen előny, de ha nincs meg a maga kisugárzása, kedvessége és különlegessége, sajnos már veszít is az értékéből.

Hogyan vélekedik a környezeted a versenyen való indulásról?

Elsősorban miattuk is jelentkeztem. Nagyon segítőkészek es támogatnak abban, hogy a legjobb formámat tudjam hozni a döntőn.

Mi a véleményed Dunaszerdahelyről?

Én 5 éve tartózkodom Dunaszerdahelyen az iskolám miatt. Megvan a városnak a maga szépsége, de a maga rosszasága is. Annyira nem nyerte el a tetszésemet, mint ahogy arra számítottam.

Milyen eredménnyel lennél elégedett?

Már most nyertem valamilyen szinten, hiszen egy olyan csapat tagja lehetek, akik mindent megtesznek értünk, törődnek velünk és kemény munkával kihozzák belőlünk a maximumot. Természetesen ezen túl, véleményem szerint mindenki nyerni jött és a cél az első háromba jutás. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy olyan helyezést érjek el, amire büszke lehetek.

Kinek drukkolsz a versenyzök közül?

Többen vannak, a neveket természetesen  egyenlőre megtartom magamnak, de már most sok sikert kívánok mindenkinek.

Mivel szeretnél foglalkozni a későbbiekben?

Az első és legfontosabb dolog most az érettségim. Utána fősulira készülök, óvópedagógiát szeretnék tanulni, és a későbbiekben az angol nyelvet szeretném oktatni. Emellett, ha alkalmam lesz kijutni külföldre, mindenképp élni fogok vele, hogy különböző kultúrákat sajátíthassak el. A szépségiparral pedig hobbi szintjén szeretnék foglalkozni.

Fotók: horen