Jelenlegi hely

Kárpátok Szépe - Danó Renáta

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, február 4 - 05:35 | Színes
A Kárpátok Szépe döntőjét február 14-én rendezik városunkban. A mai napon a négyes számmal induló, kárpátaljai fiatal szépséget, Danó Renátát mutatjuk be.
Kárpátok Szépe - Danó Renáta

Miért jelentkeztél a versenyre?

Gyerekkoromtól az volt a vágyam, hogy jelentkezhessek egy szépségversenyre. Szeretem a kihívásokat, szeretném magamnak bebizonyítani azt, hogy elértem valamit, amire mindig is vágytam.

Milyen eredménynek örülnél?

Mint mindenkinek a legnagyobb öröm számomra az lenne, ha elnyerném az első helyet. Ami viszont igazán boldoggá tenne, ha benne lennék az első háromban. Természetesen mindenképpen arra törekszem, hogy első legyek.

Mit gondolsz a szépségversenyekről?

Véleményem szerint a szépségverseny magabiztosságot ad, ez pedig az egyik legfontosabb tulajdonság. Továbbá megtaníthat egy lányt igazán értékelni önmagát.

Ki szerinted a szép?

Szépnek bárki mondhatja magát. Az igazi szépség belülről fakad. Mit ér a külső szépség, ha a belső értéktelen. Egy lány akkor igazán szép, ha sugárzik belőle a kedvesség és az őszinteség. Mikor egyetlen tekintettel, mosollyal eltudja bűvölni a másik félt.

Kárpátaljai versenyzőként mennyire más számodra a verseny mint a felvidékieknek?

Számomra annyiban más a verseny, hogy ismeretlen a környezet, újak az emberek. A felvidéki lányok otthonosabban és magabiztosabban mozognak. Nekem viszont más területet kell képviselnem, ami ezáltal háttérbe szorul.

Jártál már a döntő helyszínén, Dunaszerdahelyen. Mit tudsz róla?

Még nem jártam sajnos a csallóközi településen, de már alig várom, hogy szemügyre vehessem a várost.

Milyen a környezeted visszajelzése a verseny kapcsán?

Sok támogatást kapok, biztatást és pozitív dolgokat.

Mivel szeretnél foglalkozni a későbbiekben?

Mindig a modellkedés volt a vágyam, sajnos Kárpátalján nagyon kevés lehetőség adódik ezen a területen, de emellett a szépségipar az, ami igazán érdekel. Jelenleg fodrászként dolgozom, viszont még tanulom a szakmám. Ezt szeretném komolyabb szintekre emelni, szeretnék mesterfodrász lenni. Saját szépségszalont szeretnék alapítani.

Érdekel-e a média, esetleg akarsz-e ezen a területen dolgozni?

Mindig érdekelt a média és úgy gondoltam, ha adódik rá lehetőségem megragadom azt. És örömmel dolgoznék a médiában.

Kit tartasz példaképednek?

Példaképem a családom. Akik mindig mellettem állnak, támogatnak és tanácsokkal látnak el. Akiktől megtanultam mi a szeretet és a kitartás.