Back to top

Karácsonyi Ringató Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2022, november 25 - 16:01
Karácsonyi Ringatóra várják hagyományteremtő szándékkal a kisgyermekes családokat 2022. december 10-én, szombaton a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Közös Igazgatású Szakközépiskolába.
Karácsonyi Ringató Dunaszerdahelyen

Cseperedő program fontosnak tartja, hogy az adventi időszakban megteremtse a lehetőséget arra, hogy a sokak számára rohanással teli karácsonyi készülődésbe egy kis szeretetmorzsát csempésszen a közös játék és minőségi zene élményén keresztül.

„Szeretnénk, ha kis időre kizárhatnánk a külvilágot, és csak egymásra figyelve – énekelve, játszva, muzsikálva – együtt élhetnénk át az adventi várakozás meghittségét” – mondta Kecskés Márta, a helyi Ringató foglalkozásvezetője.

A rendezvényre színes programkínálattal várnak minden kedves érdeklődőt – anyukát, apukát csemetéikkel, nagymamát, nagypapát unokáikkal. Lesz babaszínház, a budapesti Babos Bábos Társulat előadásában Brumi maci téli álma című műsorát nézhetjük meg. Ezután kezdetét veszi a közös Ringató foglalkozás a Pósfa zenekar kíséretében. A résztvevők segítségével felcsendülnek majd a sokak számára ismerős karácsonyi dallamok, mint az Ó gyönyörű szép titokzatos éj és a Karácsonynak éjszakáján. Kevésbé ismert ünnepváró énekek is terítékre kerülnek a foglalkozás alatt, amelyeket a szülő és gyermeke közös mondókázása, mókázása teszi még bensőségesebbé. Végül pedig a közös táncé lesz a főszerep. Kukucs Eszter hívogatja táncba az apróságokat.

Részletes program: 

15:30 Brumi maci téli álma (Babos Bábos Társulat, Budapest) 

16:30 Karácsonyi Ringató a Pósfa zenekarral 

17:30 Aprók táncháza Kukucs Eszterrel, a talpalávalót a Pósfa zenekar biztosítja

A rendezvénynek a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Közös Igazgatású Szakközépiskola ad otthont 15.30 órai kezdéssel. Szeretettel és szívből ajánljuk minden dunaszerdahelyi és környező falvakban élő szülőnek, akiknek gyermekei 0 és 6 éves kor között vannak, hogy jöjjenek és szakítsanak időt erre a közös karácsonyváró délutánra. A tárgyi ajándékok beszerzése mellett tegyük fontossá, hogy ily módon is kifejezzük gyermekünk felé szeretetünket. A belépés díjtalan a Cseperedő programnak köszönhetően, amit a Magyar Állam Nemzetpolitikai Államtitkársága, és a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogat.

Füssy Katalin, Kecskés Márta

Ezt már olvasta?

Címkék: Ringató
Cookies