Jelenlegi hely

Karácsonyi gyűjtést tart a dunaszerdahelyi Rotary club is

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, november 22 - 15:21 | Közérdekű
A nagycsaládosok, valamint a nehéz szociális helyzetben lévők számára tart gyűjtést november 22. és december 17. között Dunaszerdahely öt – a Jednota észak I. és keleti lakótelepi üzlete, a Billa, a Robi ABC és a Baranyai élelmiszerüzlet – üzletében a dunaszerdahelyi Rotary club.
Karácsonyi gyűjtést tart a dunaszerdahelyi Rotary club is

Az előző évek sikeres és hasznosnak bizonyult gyűjtéseit követve idén sem marad el a huszonkétfős tagságú helyi klub szociális indíttatású, egészen karácsony előttig tartó programja. A cél a városban, illetve a környező községekben élő rászorulók segítése, karácsonyi ünnepük szebbé tétele.

Kérnek ezért minden jó érzésű, segítőkész polgárt, hogy az említett élelmiszerüzletekben adományaikkal segítsék a gyűjtést.

A Rotarys adománygyűjtést hirdető táblák mellett kihelyezett bevásárlókocsikba várják ekképp a tartós élelmiszereket – tésztafélék, édességek, keksz, nápolyi, csokoládé, különféle konzervek –, illetve minden egyéb, a háztartásban szükséges árut, amivel a karácsonyt szebbé tudják tenni.

A gyűjtés végén 10-12 kg-os csomagokban juttatják majd el azokat személyesen a családokhoz, rászorulókhoz.

Az előző évek tapasztalatai alapján 40–45 családot tudnak majd azokkal megsegíteni. Előre is köszönik a város lakosságának, hogy hozzájárulásukkal segítenek szebbé tenni mások ünnepét is!