Back to top

Karácsonyi csoda a szakközépben

Publikálva: 2021, december 11 - 15:13
A dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola diákjai már hetek óta gyűjtik az osztályokban kihelyezett „szeretetdobozokban” az ajándékokat. Könyvek, társasjátékok, plüss figurák, játékok, legók és mindenféle édesség várt csomagolásra. A fiatalok lelkesen készítették, csomagolták az ajándékokat, tudván, hogy örömet szereznek velük karácsonyra az iskola udvarában működő Speciális iskola tanulóinak, a dunaszerdahelyi gyerekotthon lakóinak, valamint csallóközi beteg gyerekeknek.
Karácsonyi csoda a szakközépben

Az iskolában évek óta hagyomány a jótékonykodás és a diákokban szépen kezd kialakulni a szociális érzékenység, mert megtapasztalták, hogy jót tenni jó és azzal hogy ajándékoznak, mosolyt csalnak a rászorulók, betegek arcára és szeretetet adnak és kapnak.

A diákok karácsonyi jótékonysági műsorát a diákok az osztályokban rendhagyó osztályfőnöki óra keretében tekintették meg. Az ünnepi koncert elérhető online az iskola YouTube csatornáján, illetve Facebook-oldalán. 

Ez a koncert az iskola ajándéka minden jóakaratú embernek. Fogadják szeretettel!

Így kíván az iskola békés, boldog karácsonyt és azt, hogy legyünk egymásnak ajándék, értékeljük a szeretteinkkel együtt töltött időt.

(kl)

Ezt már olvasta?

Cookies