Back to top

A kalózkapitány. Könyvbemutató, dedikálás és beszélgetés az NFG-ben

Publikálva: 2023, november 13 - 15:10
Találkozzon Ön is a Pozsonyi csata, a Zrínyiek trilógia, a Kinizsi, a Timur a hódító című nagysikerű kalandregények szerzőjével, Benkő Lászlóval november 16-án az NFG-ben!
A kalózkapitány. Könyvbemutató, dedikálás és beszélgetés az NFG-ben

A Családi Könyvklub a történelmi kalandregények egyik legkiválóbb alkotójának, Benkő Lászlónak a legújabb kalandregényt mutatja be - a karácsony igazi meglepetéskönyvét az alábbi címmel: 

Benkő László: A kalózkapitány. Hajók, tengerészek, kalózok.

Ebből a fordulatos kalandregényből, amely a XVI. században, főleg az Adriai-tengeren játszódik - kalandozzon a szerzővel  - milyen terveket főztek ki Isztambulban és a Velencei Dózse-palotákban? Hogyan keveredtek a politikai játszmákba az uszkók kalózok, ami a térséget végletekig bonyolította? 

Tengeri csaták, véres ütközetek zajlanak közvetlenül az olvasó szeme előtt, de a cselszövéseken túl megjelenik a tenger s vele együtt mindaz, amit a szabad élet, a hajók, a vitorlák s a szelek jelentenek...

Ezt a zseniális kalandregényt ajánljuk a történelmi kalandregényeket kedvelő olvasóknak, s mindazoknak, akiket érdekelnek a hajók, a tengerek, a szabad élet romantikája. Mindazokat, akik  kedvtelésből vitorláznak, akik számára a vitorlásélet megannyi mozzanata - érdekességekkel szolgálhat...

Jöjjen el Ön is, beszélgessünk együtt, spontán a kalózokról, véres ütközetekről, hajókról, kapitányokról, tengerekről, hallgasson bele a szerző felolvasásába, dedikáltassa Benkő Lászlóval a legújabb bestsellerét, hogy igazi meglepetést szerezzen majd szerettének - akit érdekelnek a kalandregények!

Mikor és hol?

Dunaszerdahely, NFG KLUB
2023. november 16., csütörtök 18.00

A belépés ingyenes!

Ezt már olvasta?

Címkék: Könyvbemutató
Cookies