Back to top

Kalmár Zsolt a válogatottságért is küzd Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2017, november 2 - 07:35
Jól kezdődött a dán időszak Kalmár Zsoltnak, ám fél év elteltével már a DAC-ban rúgja a bőrt a válogatott középpályás, aki az m4sport.hu-nak azt is elárulta, milyen kapcsolatot ápol Bódog Tamással.

- Magyaros közegben, magyar játékosokkal, egy Magyarországot ismerő és szerető edzővel a kispadon telnek mindennapjaid Dunaszerdahelyen. Hogy érzed magad?

- Nagyon jól érzem magam, jó döntés volt ideigazolni. A magyar csapattársaimat korábbról ismertem már, de a többi csapattársammal is gyorsan megbarátkoztam. Természetesen könnyebb volt beilleszkednem úgy, hogy Vida Kristopher és Mervó Bence már korábban ideigazolt. Nagyon sok magyar van a csapat körül is és a városban is. De az is sokat számít, hogy Győr közel van, így rendszeresen haza tudok menni. Ha későn jövünk vissza mérkőzéséről vagy kettőt edzünk, akkor maradok Dunaszerdahelyen.

- Dániából, a Bröndbyből érkeztél. Mindössze fél évet játszottál ott, pedig másfél évre vettek kölcsön a Lipcsétől. Miért szerződtél el onnan?

- Nagyon jól kezdődött a dán időszak. Az elején rendszeresen a kezdőcsapatban kaptam helyet, a játék is jól ment, gyorsan megszereztem az első gólomat is, minden rendben volt. Ezért volt furcsa, hogy egyik pillanatról a másikra kikerültem a csapatból. Nem értettem az okát. Egyre nehezebb helyzetbe kerültem, nem kaptam játéklehetőséget, így váltanom kellett. Leültem beszélni az edzővel, és abban maradtunk, hogy eljövök.

Olvassa tovább az M4Sport-on!

Fotó: fcdac.sk
 

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Kalmár Zsolt
Cookies