Back to top

Kalmár Zsolt: Mindig pozitívan kell nézni a dolgokat

Publikálva: 2020, december 24 - 10:01
„A voksomat nagyon sok játékos megérdemelte volna, hiszen csapatszinten voltunk jók.” Kapitányunk óriási fölénnyel nyerte meg az ősz legjobb játékosára kiírt szavazást.
 Kalmár Zsolt: Mindig pozitívan kell nézni a dolgokat

„Először is köszönöm szépen ezt az elismerést és mindenki szavazatát, nagy megtiszteltetés és remek érzés számomra, hogy újra én lettem az ősz legjobbja. Úgy gondolom, hogy a voksomat nagyon sok játékos megérdemelte volna, hiszen csapatszinten voltunk jók. Ramirez, Divković, Schäfer vagy Blackman is remek teljesítményt nyújtott. Tudom, hogy ezt a díjat nem nyerhettem volna el a csapattársaim nélkül, ők rengeteget segítettek a pályán, hogy ilyen eredményes tudjak lenni” – reagált az Ősz játékosa-szavazáson elért újabb sikerére Kalmár Zsolt. Csapatkapitányunk, aki a szezon első 18 fordulójában 11 gólt és 4 gólpasszt jegyzett, sorozatban negyedszer lett az ősz legjobbja. „Most azt a célt kell kitűzni, hogy végre egyszer már tavasszal is én legyek a befutó” – fűzte hozzá mosolyogva.

„A 2020-as év remekül sikerült az együttesnek, sok új rekordot állítottunk fel és eredményesek voltunk. Remélem, hogy ez a jövőben is így lesz, hiszen komoly célokat tűztünk ki magunk elé, amelyeket el is szeretnénk érni. Bízom benne, hogy ez sikerülni fog” – tekintett az elmúlt és az elkövetkező hónapokra a DAC és a magyar válogatott középpályása. A legközelebbi terveibe is beavatott minket. „Ezt a háromhétnyi szünetet a családommal töltöm, nem utazunk el sehová sem pihenni. Kaptunk egyéni edzéstervet, amelyet teljesíteni fogunk a szünet alatt. Szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni. Remélhetőleg egy jobb esztendő vár ránk, hiszen 2020 tele volt nehézségekkel. Mindig pozitívan kell nézni a dolgokat, így remélhetőleg 2021 mindenki számára egy sikeres év lesz. Köszönök szépen még egyszer mindent és hajrá, DAC!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Kalmár Zsolt