Jelenlegi hely

Kalmár Zsolt: A gólt nem kell magyarázni

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, április 16 - 13:00 | DAC hírek
Magyar válogatott játékosunk hatodik bajnoki találatát jegyezte az idényben.
Kalmár Zsolt: A gólt nem kell magyarázni

olti, hogyan láttad a Szered elleni győztes mérkőzést?

„Az igazat megvallva, nehezebb találkozóra számítottam, de a két korai találatunk könnyebbé tette az összecsapás menetét. Úgy gondolom, hogy végig a kezünkben tartottuk a meccset, akár hét-nyolc gólos sikert is arathattunk volna. Gratulálok a csapatnak a fölényes és magabiztos győzelemhez.”

Tudtuk a Szeredről, hogy agresszív futballt játszanak, téged ezúttal sem kíméltek…

„Igen, de egész héten készültünk arra, hogy a szerelési kísérleteik késni fognak pár ütemet és ha nincs a közelben a labda, akkor pedig provokálni fognak bennünket. Mentálisan felkészültünk erre, így nem ültünk fel a provokációiknak.”

A büntetőd volt az a pillanat, amikor már véglegessé vált a sikerünk. A kísérletedbe beleért Penksa kapus - így akartad rúgni?

„Középre akartam lőni, hiszen tudtam, hogy a kapus el fog mozdulni. Kicsit beleért, és szerencsém is volt, hogy a kezéről nem kifele pattant a labda, hanem befele. Egyébként meg a gólt nem kell magyarázni.”

A klubtörténet legnagyobb arányú idegenbeli győzelmét arattuk szombaton…

„Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, hogy ilyen kellemetlen időjárásban is eljöttek támogatni minket. Reméljük, hogy a hétvégén egy hasonló arányú győzelmet aratunk majd a Nagymihály ellen is, amely szintén egy nagyon fontos összecsapásnak ígérkezik.”

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC, Kalmár Zsolt