Back to top

Kalmár Zsolt: Erősebben fogok visszatérni!

Publikálva: 2021, április 5 - 15:59
„Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam.” Kalmár Zsolt nyíltan beszél a sérüléséről.
Kalmár Zsolt: Erősebben fogok visszatérni!

„Először is szeretném mindenkinek megköszönni a kedves és bátorító szavakat. Nagyon jólesett, sajnos nem tudtam az összesre válaszolni. Köszönöm szépen” – mondja Kalmár Zsolt, akire súlyos térdsérülés miatt több hónapos kiesés vár.

Mint kiderült, csapatkapitányunk az Andorra–Magyarország (1:4) vb-selejtezőmérkőzés során külső oldalszalag-szakadást szenvedett a bal térdén. A diagnózist a második MRI-vizsgálat mutatta ki. „Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám. Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam. Mindenki, aki ismer, az tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!”

 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Kalmár Zsolt
Cookies