Back to top

Június közepétől kezdődnek az útfelújítások

Publikálva: 2024, június 11 - 14:50
Dunaszerdahelyen nagyszabású útfelújítási projekt indul már a következő héten, amely során számos utca új burkolatot kap. Az első szakasz a Pókatelek soron veszi kezdetét, ahol a munkálatok június 17-én indulnak. Ezt követően a Sport utcán folytatódnak a munkálatok a 26. héttől egészen a 30. hét végéig (június 24 – július 28.), majd a Mezei utca is új burkolatot kap.
Június közepétől kezdődnek az útfelújítások

A 27. héten újabb helyszíneken kezdődnek meg a felújítási munkálatok, mégpedig a Jilemnicky és a Szabó Gyula utcákban. Utóbbiban a járdafelületek kapnak új burkolatot.

A Mezei utcán a felújítási munkálatok július végén, a 31. héten indulnak és négy héten át tartanak majd. Ezután, augusztus 19-én az Ádor utcai járda felújítása veszi kezdetét, amely közel öt hétig tart majd.

Szeptember legelején a Kertész utca felújítása következik, amely október elejéig tart. A projekt zárásaként a Kukučín utca újul meg, amelynek munkálatai október elején kezdődnek.

A felújítási munkálatok ideje alatt az érintett utcákban forgalomkorlátozásokra és esetleges útlezárásokra kell számítani. A város vezetősége türelmet és megértést kér a lakosságtól, hiszen a munkálatok hosszú távon javítják majd az utak minőségét és biztonságát.

A városvezetés reméli, hogy az útfelújítások révén javulni fog a közlekedés színvonala és kényelme Dunaszerdahelyen, hozzájárulva a helyi lakosok életszínvonalának emeléséhez.

(Ivicze Zita)

Ezt már olvasta?

Címkék: útfelújítás
Cookies