Back to top

Jövő vasárnap a somorjaiak játszanak a MOL Arénában

Publikálva: 2019, augusztus 4 - 07:25
A MOL Arénában rendezi első hazai mérkőzését az STK Somorja, amely a II. liga 4. fordulójában a Pozsonyligetfalut látja vendégül. A mérkőzésre augusztus 11-én, 10:30 órakor kerül sor - számolt be a sportolunk.sk.
Jövő vasárnap a somorjaiak játszanak a MOL Arénában

A pomléi stadion fűcseréje miatt a 4. fordulóig kell várni a somorjai szurkolónak, hogy hazai pályán láthassa a kedvenceit. A Besztercebánya belegyezett a pályaválasztási jog felcserélésébe, a Pozsonyligetfalu azonban nem, így az STK-nak pályát kellett keresnie. A klubpartneri kapcsolatnak köszönhetően a dunaszerdahelyi MOL Arénában lesz az STK Somorja – Ligetfalu találkozó. „Ez egy újabb lépés a két klub együttműködésében. Remélem, hogy ez a Somorjai szurkolóinak, a játékosoknak és a klub alkalmazottjainak nagy élmény lesz szerepelni a gyönyörű dunaszerdahelyi MOL Arénában“ – mondta Horvát Csaba, az STK elnöke.

A meccs a somorjai klub nagy ünnepe lesz. Az STK 105.születésnapjának az alkalmából a vezetőség több meglepetést készített a szurkolói számára, s a bajnokságban is szeretnének javítani a rossz kezdés után.

Forrás: sportolunk.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: MOL Aréna
Cookies