Back to top

Jövő kedden autómentes nap

Publikálva: 2020, szeptember 19 - 11:11
Szeptember 22-én, reggel 9 órától egészen 15 óráig átveszik a gyalogosok az uralmat a Fő utca felett. Egészen pontosan a Városi Hivataltól a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központig az úttesten izgalmas programokkal és hasznos információkkal várják a kicsiket és a nagyokat.
Jövő kedden autómentes nap

Lesznek ügyességi játékok, közlekedési tudás kvíz, interaktív foglalkozások, meseolvasás, környezetvédelmi foglalkozások, kerékpárbemutató, elektromos meghajtású közlekedési járművek bemutatója, kézműves és egészségvédelmi foglalkozások, rendhagyó fényképezkedési lehetőség és sok más érdekesség.

A délelőtt folyamán több korosztály számára érdekes és fontos környezet- és egészségvédelmi szempotból értékes „stand“ mellett mindenekelőtt az óvodás korú gyermekeket várják a programok, míg délután az alapiskolások is fontos tudnivalókkal és kellemes kikapcsolódási lehetőségekkel találkozhatnak a városi autómentes nap keretén belül.

A Mobilitás napjának hivatalos megnyitója a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ mellett délelőtt tíz órakor lesz, azonban az érdeklődők már kilenc órától besétálhatnak a szokatlanul kipufogógáz-mentes övezetbe. Délután egy órától pedig Kevicky Tünde növendékei örvendeztetik meg nézelődőket kedves dalaikkal.

Hisszük, hogy a sokrétű program, tevékenység felkeltette városunk lakosainak érdeklődését. Sok szeretettel várjuk Önöket, Titeket!

UI. Figyeljünk oda egymásra és vigyázzunk egymásra: a szájmaszk viselete és a higieniai előírások betartása elegendheten mindnyájunk egészsége megőrzésének érdekében!

Hájos Zoltán polgármester

Ezt már olvasta?

Cookies